Måla dörrar

Renovering

Som jag skrev i min helg i bilder-inlägget så var vi ju i lägenheten i helgen och målade lite dörrar. Hur fina är inte dessa spegeldörrar förresten? Inte så konstigt kanske, men ju mer lägenheten finjustreras ju mer kommer lägenhetens riktiga charm fram. Den var verkligen som bortblåst när vi köpte den.

Vi hann dock bara ett lager på 3 av dörrarna, men det är ju något vi kan göra närsom. Hantverkarna är ju klara, vet faktiskt inte varför dom inte tog dörrarna? Haha, men istället för att säga till dom så kände vi att det faktiskt var kul att göra något själva. Jag ville till en början vara med och måla väggarna och fixa lite, det bort ju trots allt en inredningskonsult i mig. Att börja måla dörrarna känns mer som en rimlig start iallafall! Ser ni vilken stor skillnad det blev?! Har för mig att dörrarna faktiskt såg vita ut när vi väl drog igång, men det ser man ju nu att dom inte var haha.

Denkan är verkligen duktig <3 Jag visste såklart sedan tidigare att han är händig, men det är alltid kul att bli lite påmind. Mindre kul att man inte riktigt får förtroendet till att måla en hel dörr på egen hand, någon som känner igen sig? Kanske bara ska åka dit och måla järnet sen utan att säga något haha.

Nu har vi precis varit i lägenheten igen och kollat på golvet som dom håller på att fixa och piffa till! På en dag känns det som det har hänt SÅ mycket! Ni får titta på min story på instagram (@andiclausen) så kan ni se bilder på hur golvet blir!! :-)

Gillar

Kommentarer