Man har aldrig ångrat ett träningspass

Fitness

Startade dagen med en cykeltur i snön, ganska nöjd med att jag kom iväg trots vädret men min träningsmotivation har faktiskt aldrig varit något problem. Det är väl egentligen den man ska ha för att kunna ”lyckas”, känner du dig inte motiverad till att träna så kommer det aldrig att bli något bra utav det. Får många mejl där ni klagar på att det är svårt att komma igång med träningen och anledningen till varför jag tror att ni inte kommer igång rejält är för att ni varken bestämt er eller vet vad som krävs.

Träning ska vara kul såklart, och det är den verkligen för mig då jag när det är som jobbigast 9/10 gånger skrattar och ler, men det innebär också svett och ibland blodsmak i munnen. Ni får inte tro att ni är igång med träningen och att allt kommer gå av sig själv bara för ni varit på gymmet 4 gånger på en vecka, det krävs ju lite mer än så. Vad gör du när du tränar? Hur effektivt är egentligen ditt träningspass?

Enligt mig är det bara att bestämma sig och sen köra på högsta växeln! Jag vet att många av er inte känner att det kanske är så lätt, men egentligen är det ju faktiskt bara att bestämma sig om man vill träna hårt för en förändring av något slag, träna lite för att man mår bra av det/det behövs eller bara skita i det. Jag menar inte att man måste träna, men detta inlägget är mest till för er som frågar, och till er så är mitt tips kort och gott bara att ni ska bestämma er och sen go with the flow!

För mig är träning en självklarhet då det får mig att må mycket bättre på alla sätt – presterar bättre, fokuserar bättre, sover bättre, äter bättre och så ser man ju också lite bättre ut av att träna, som grädden på moset. Så att träna i princip varje dag är enkelt för mig då jag vet att jag behöver det, ni alla borde testa det! I början lär det ta emot många gånger, men ni får ju tänka, finns det ens något träningspass man ångrat att man gjort?

Gillar

Kommentarer

mikaelaandersson
mikaelaandersson,
Var gärna med i min veckans blogg-tävling! 😊
nouw.com/mikaelaandersson