Måndagslista

Uncategorized

Hade gjort vad som helst för? Ja, som vanligt så är väl det en resa till sol och värme. Hade gärna åkt en vecka ner till Makarska i Kroatien och bara njutit på all inclusive.

Vill ha i min garderob? Ett par Gucci slip ins med päls, ångrar jag inte köpte dom i somras när jag stod och velade om dom var snygga eller inte.


Humör? Kände mig faktiskt lite utmattad innan idag, kan man göra det haha? Känns som det varit väldigt mycket dom senaste veckorna, det är iförsig alltid mycket, men just dessa veckor har det varit extra mycket med resor, jobb, plugg osv. Men jag är väldigt glad och peppad på allt i alla fall! Det känns dock mycket bättre nu när jag tränat! Det är som att fast man tränar och har sin högsta puls, så ger det ett lugn i kroppen.


Senaste köpet? En liten nyckelväska från Louis Vuitton, så söt!


Dagens cravings: Äpplekaka med vaniljsås! Faktiskt haft turen att ha ätit det mycket de senaste veckorna, typiskt höstefterrätt kanske, men det är ju så gott. Måste verkligen lära mig att göra det själv! Eller inte..


Vad gör jag just nu? Har precis slängt mig ner i soffan, nybadad och invirad i en gosig filt framför teven! Ska bara ligga här resten av kvällen, kanske gå ut i köket och se om jag hittar något gott.


Något kul planerat i veckan? Ska plugga mycket så det kommer bli kul när jag är klar med det haha. Nä men annars så tänkte jag mest bara träna mycket varvat med lugna kvällar, och pussa på Denkan extra mycket <3 Saknat honom dessa två veckor. Denna veckan vill jag faktiskt inte göra ett skit om jag ska vara ärlig haha.


Dagens tanke? Något jag tänker på just nu är hur underbart det var att känna sig stark och bara kötta 110% på spinningpasset idag och sen komma hem till mat på bordet och tända ljus (pojkvän goals <3).

Gillar

Kommentarer

lindholm
lindholm,
ja tack till sol, värme och lite semester!
nouw.com/lindholm
Rebecka
,
Var är tröjan och skjortan (sitter det ihop?) ifrån? Det var verkligen aaaassnyggt!! 😊