Många partykvällar

Pictures

Vi har ju varit i Stockholm i helgen, tänkte jag skriva, men så kom jag på att det måste varit förra helgen igen? Tiden går så galet fort nu så det är faktiskt svårt att hänga med haha. Man vet att man har små barn när man hela tiden säger att tiden går för fort.. ;P Att vara mammaledig gör ju inte tidsuppfattningen bättre haha.

Iallafall, detta inlägg tänkte jag lägga upp innan vi åkte men det får komma nu istället. Hade inte tid att leta fram så många olika bilder men några blev det när jag googlade lite snabbt. Det är såhär det har sett ut dom senaste gångerna i Stockholm, förutom när jag var där när jag var preggo dårå. Många galna middagar, mycket drinkar, tjejmiddagar hemma, festkvällar till tidigt på morgonen, vinluncher osv. Har haft många härliga partyhelger i Stockholm så det var kul att vara där med barnvagnen och som en familj. Prio var inte att hitta vart dom godaste drinkarna fanns, utan vart kunde man sitta bäst med barnvagnen ;-) haha!

Gillar

Kommentarer

Emma
,

Måste bara fråga var ni köper den goda friterade kycklingen du lagt ut på insta story på senaste. Ser heeelt magiska ut!

Johannagrahn
Johannagrahn,

Kontrasterna ändå 😍👏🏼

nouw.com/johannagrahn
evelinaglad
evelinaglad,

Jag saknar extremt mycket utekvällarna man haft! Hoppas coronan försvinner snart ❤️

nouw.com/evelinaglad