Middag på Nybrogatan 38

Food, Pictures

God morgon! Jag kom över dessa bilderna när jag rensade telefonen och kom på att jag har ju inte visat dessa än, så här kommer en liten genomgång från en mycket god middag hehe.

När jag var i Stockholm för några veckor sen ville jag gärna testa Nybrogatan 38, så där hamnade vi en av kvällarna. Började med liten fördrink, jag tog en syrlig champagnedrink med nektarin.

Drinken var så smarrig så jag ville dricka den till min förrätt också, som var löjromstoast. Och här snackar vi verkligen en riktig löja toast, herregud så god den var! Redan bestämt att jag ska äta den nästa gång jag är i Stockholm.

Jag menar, kolla på så god!! Blir hungrig och megasugen på den bara av att kolla på denna bilden, haha.

Niccan är alltid nöjd och glad med ett glas rött i handen!

Här kommer jag ihåg att jag var så mätt efter förrätten (toasten var ju inte liten precis) att jag undrade hur jag skulle få ner huvudrätten haha.

Men man gillar ju mat så man backar ju inte ur precis. När jag tittade på tartaren så undrade jag om den var sjuk, kolla på färgen. Sen slog det mig att det var kalv och inte biff som jag vanligtvis brukar äta, vilket förklarar färgen. Måste säga att tack vare den dijonnaisen var denna kalvtartar topp 3!

Att bara sitta och tjöta på en mysig restaurang med bästis och drinkar är svårslaget! Är glad att jag är duktig på att unna mig det. Ikväll har jag varit ute med min extra familj (svärisarna) och ätit middag och kom precis hem, det är också svårslaget!

Nicole som bor i Stockholm är hemma över helgen så hon är påväg hit nu, får se vad vi ska hitta på men jag har dukat fram gottis och iskallt bubbel (classic när man kommer hem till mig hehe) så det är mycket möjligt vi går ut och dansar inatt <3

/ Love evenings like these with my best friend and drinks! Im glad that Im "good" at having these types of evenings were I just enjoy the moment. Gonna meet up with her at my place now for some drinks tonight aswell, wooop!

Gillar

Kommentarer