Min coola pappa

Pictures, Mina dagar

I söndags åkte vi som sagt över till Helsingör för att heja på pappa som gjorde Ironman 70.3. Det var en helt underbar sommardag så vi alla var på vårt bästa humör!

Vi kom vid tidig lunch och första stoppet för oss blev glassaffären.

Inte för att vi är över i Helsingör jätteofta men varje gång vi är där så äter vi alltid glass på detta stället, med gräddbulle, grädde och sylt som topping!

Sen promenerade vi vidare till Hyasinth för lunch, snacka om att ta det i fel ordning eller? Haha, glass är faktiskt en bra förrätt. Vi säger så.

Jag hade enormt sug efter grekisk sallad och till min stora förvåning hade dom faktiskt det på menyn, så en sådan fick det blir för mig. Resten tog bl a fläskestek, schnitzel och smörrebröd. Smörrebröd ska jag ta nästa gång, ett måste i Danmark ju!

Sen såg vi i appen att pappa var klar med cykel, börjat löpningen och närmade sig Axeltorv så vi drack upp vad vi hade i glasen och gick bort till banan. Riktigt bra tajming för han kom bara någon minut efter att vi ställt oss där. Det var SÅ kul att få se honom in action!

Så kul när man zoomar in bilden Dennis har tagit, så står vi där tripp trapp trull och hejar och filmar! Älskar att vi skiter i vilket också och går in på själva banan?? Hahaha.

Måste ju säga att det var riktigt trevligt spektakel! Vädret gör ju alltid sitt på sånna här tillställningar, men vi hade en riktigt trevlig dag när vi gick runt i Helsingör. Jag blev sjukt sugen på att göra detta också, typ om 1-2 år, men h*lvete vad jobbigt. Innan jag dör iallafall.

Delar av hejarklacken som var med! / Och när vi såg pappsen nästa gång!

Denkan blev nog inte såååå himla sugen på att själv göra en Ironman. Han springer knappt om han ens får betalt haha.

Vi höll hela tiden koll i appen var han befann sig och så tog vi oss runt lite för att möta honom och peppa! Jag och min lillebror hade speciellt kul med detta, skrek som galningar emellanåt men det är ju så barn gör. Det var dessutom väldigt trevligt att banan gick i lopp runt Helsingörs city, på det sättet så hade man ju chans att få se dom man hejade på flera gånger.

Sen drog vi oss mot målgången, med en drickepaus på vägen såklart! Vi hade varit vid målgången när dom första gick i mål men det var sååå mycket mer folk när "icke eliten" gick i mål, men vi krigade såklart oss längst fram.

Sen såg vi att pappa närmade sig och då kände man bara WIHOOOO! Man vet ju liksom aldrig om dom ens går i mål, av massa olika anledningar. Vi såg en del som hade brutit pga det varma vädret. Sen kan ju cykeln gå sönder t ex, den är ju riktigt sur när man lagt ner många timmars träning.

Vet inte riktigt vem som var gladast efter målgången? Stolt dotter! <3

Så himla grym! Är så imponerad av min lilla pappa, hade varit coolt om jag också pallar att göra allt det här när jag är över 50 år.

Gillar