Min helg i bilder - Berlin!

Pictures, Min helg i bilder

Startade helgen med att åka till Berlin! Var dessvärre fortfarande sjukis, så fick bli en ingefärajuice med rödbeta på flygplatsen. Men jag var glad ändå!

Kom fram till fina hotellet, mitt rum var så mysigt!

Löjligt bra väder i Berlin denna helgen! Jag och pappa satte oss i solen med currywurst, och topp 3 godaste sötpommesen jag ätit! Det var typ för varmt för att ha t-shirt på sig, snacka om dröm för en svensk haha.

Vi åkte ut till det stället där man hämtade sina startnummer, sin goodie bag osv. Passade på att dricka lite öl. Asså jag dricker ALDRIG öl, men pappa har fått mig att dricka typ 3 liter denna helgen haha.

Kvällen innan loppet var det ganska givet med middag på Vapiano för pasta, dessutom gillar vi Vappan. Tog spenat-scampi, min favorit där!

Uppladdningen på morgonen inför loppet! + lite till såklart.

Hur min start såg ut. Kom olyckligtvis i den sista startgruppen för att det var min första gång så det var ganska trångt att springa genom hela loppet. Men ändå kul att springa zick-zack i 21 km. Och min duktiga far!

Precis efter målgången! Öl igen! Haha.

Ett glas bubbel efter loppet var ju givet! Åt även goda förrätter i solen innan...

....denna donnan kom och höll oss sällskap! Franzi som jag lärde känna 2013 när vi flyttade till Tyskland, jag bara älskar att vi fortfarande håller tät kontakt.

Vi åt pizza, drack hugo och skrattade en massor. Så kul att se hennes söta hue <3


Gillar

Kommentarer

Anna
,
Var är din fina gråa tröja ifrån? 😍
andiclausen
andiclausen,
loavies.com 😊
nouw.com/andiclausen