Min helg i bilder - försenat

Min helg i bilder

Fredagens himmel samt klädsel såg ut såhär! Jag var så jäkla trött på morgonen så jag hoppade i de skönaste kläderna jag hade och satte upp mitt smutsiga hår i en slaffsig toffs.

Trots det mötte jag upp mamma, Matilda, Karin och en till från mammas jobb på bubbel på eftermiddagen. Munnarna gick i ett, som vanligt!

Sen kom jag hem till fredagsmiddag och idolmys i soffan med massa gottis. Så som alla fredagar ska vara!

Pigg och utvilad stack jag till gymmet på lördagsmorgonen och gick på tabata-passet, som tyvärr inte var så bra denna veckan. Vägde upp det med att träna lite själv efteråt också, hehe.

Kom hem till denna dunder-frullen! Vilken lyx <3 Åt tills jag sprack ungefär.

Sen stack vi ner i stan och mötte upp Linus för lunch på Etoiles uteservering. Jag var fortfarande mätt från frukosten så jag drack bara en juice. Vi satt och snackade om våra lägenheter och renoveringar, ibland känns det bättre om man bara hade renoverat sin egna så kanske den hade blivit klar någon gång? ;-)

Sen kom mamma och pappa förbi, så jag hängde med dom ner till Roys för en vin-lunch! Utomhus! I solen! Helt underbart ju, vi satt där i några timmar och pratade om livet. Bästa stunden på helgen <3

Jag tog deras laxmacka som alltid är lika smarrig!

Sen ville pappa ha någon speciell öl, så vi tog oss vidare till Bishop. Som ni kanske läst innan så dricker jag verkligen aldrig öl, undantag med en glasöl uppe i skidbacken eller om man är på någon mysig restaurang i Prag. Eller om man får feeling med pappa och tar en weissbeer. Haha.

Såhär skönt var jag klädd, en blandning mellan sommar och höst? Jag vet inte, men jag har inte packat undan mina ballerina än haha. Får skylla på att jag lever i en resväska just nu som jag packade 31 augusti när det var halvt sommar.

Sen åkte jag hem till Johanna som hade fixat såhär fint! Hur gulligt? Och gott! Vi satt och pillade med detta, drack massa bubbel och gick igenom livet.

Sen lyckades vi göra dom äckligaste hotshotsen någonsin. Som vi skrattade haha.

Vi gick istället ner till Drottninggatan för ordentliga hotshots och goda drinkar! Hade supertrevligt och önskar jag gick hem någonstans här, men istället gick vi vidare och jag blev inlurad på Mogwai och sen blev det Kol för ännu fler drinkar.

Gissar att jag mådde som jag förtjänade på söndagen. Lyckades ta mig upp för sushilunch med Denkan och Zoi iallafall <3

Sen låg jag här resten av dagen och kvällen, bestämde även mig för att aldrig mer dricka. Classic. Tråkig avslutning på en riktigt trevlig helg haha.

Gillar

Kommentarer

sofiajennifers
sofiajennifers,
Outfiten du slängde ihop på första bilden var ju vrålsnygg!
nouw.com/sofiajennifers
ronja,
ÄLSKAR outfiten på första bilden!! Fina du http://ronjaholmstrom.se
ronjaholmstrom.se