Min helg i bilder - såklart!

Min helg i bilder

Såhär glad var jag i fredags, såklart! Om jag alltid är glad en seg och grå tisdag, gissa om jag är glad en solig fredag då! Ni hittar denna outfiten och detaljer HÄR.

Vi körde ut till Garage för lite fredagskäk! Jag bytte om precis innan vi åkte, tog på mina nya jeans med blom-patches som jag hittat HÄR.

Vi tog in lite tacos till förrätt, sen burgare, sötpommes och dipp. Så så så gott! Sen åkte vi bara hem, åt godis och kollade Skavlan, sen gick vi och la oss ganska tidigt.

Lördagmorgon betyder oftast sovmorgon och mysa extra länge i sängen!

Pussade Denkan hejdå sen gjorde jag världens största frukost typ, började med denna skålen med gröt oc hsen blev det lite till. 2 timmar senare drog jag ut på en löptur i snöblandat regn, blåst och 3 grader. Hemskt var det första timmen haha.

Det blev trots allt 18km, men jag var både kall och blöt när jag kom hem så hoppade direkt i ett stekhett bubbelbad. Godisskålen från fredagen fick hänga med. Viktigt att fylla på efter man tränat ju!

Sen tände jag massa ljus, spelade Ed på högsta volym och pluggade i några timmar. Standard.

Sen på kvällen var vi iväg på mysig middag med min familj, perfekt lördagskväll enligt mig.

På söndagen startade jag dagen med ett litet gympass.

Lite stel i kroppen sedan löpningen så jag körde bara lite lätta övningar, promme på bandet och stretch.

Sen åkte vi hem till familjen där det vankades födelsedagsbrunch för mammi <3 Så mycket mat och SÅÅ gott. Åt tills magen sprack, som vanligt.

På kvällen var vi hungriga men ändå inte, mest var vi sugna på McFlurry.. Åkte till Mc Donalds men såklart var glassmaskinen sönder så det resulterade i detta istället haha. Typ samma ju?

Sen blev det chipsigt och sotigt i soffan framför teven. Jag följer typ 3 tv-program och igår var det slutet för två av dom, skäms inte ens längre att jag kollat på Farmen haha.

Gillar