Min helg i bilder

Min helg i bilder

Fredagen började med att jag mötte upp denna snyggingen i stan.

Strosade lite i butiker, kan inte bestämma mig om jag ska slå till på dessa Gucci sneakers med broderad blomma eller inte. Men att jag tvekar säger väl sig självt vad jag borde göra, haha.

Stannade till för en liten fika, drack så himla gott chai te!

Lite shopping och lite helgblommor, och ett stort leende såklart!

Sen körde vi runt och runt en stund. Asså det är så mysigt, vi gör det ibland. Bra musik och bara åka runt och prata om livet <3

Det var riktigt härligt fredagsväder, sol och blå himmel.

Mamma hade tjejmiddag hemma så min pappa och lillebror var mer eller mindre utslängda (eller rättare sagt ville gärna inte vara hemma, ni vet hur tjejmiddagar brukar gå till), så dom kom och hämtade oss så åt vi middag på Thai Corner. Sen åkte vi hem till oss och hade fredagsmys.

Vaknade upp till strålande sol på lördagen så jag gick ut och sprang 15 km. Lite jobbigt att jag inte är nöjd med 15km längre haha. 

På kvällen var det såklart mellomys! Johanna kom hem till mig så åt vi hemmalagade pizzor, drack 2 liter cola, åt massa gottis och hejade fram vinnaren. För första året sedan Loreen så vann som faktiskt min favorit, heja heja.

Söndagen innehöll några timmars plugg. Riktigt roligt, men det är ganska klurigt just nu.

Sen stack jag och tränade lite med denna knäppisen.

Vi drack såklart Vitamin Well! Hade lagt in dom i frysen en timme innan så de var iskalla, så himla goda då.

Efter träningen så svängde vi förbi Dennis farmor och farfar för lite mat. Det är aldrig bara lite mat, det är alltid såå mycket mat haha <3 Typiskt serber kanske? Klagar inte iallafall, och gott är det också!

Jag hade gått och suktat efter pannkakor hela helgen, men inte orkat laga några, så överraskade Strumka oss med pannkakor efter maten. Åt först mycket mat, sen lyckades jag trycka i mig 4 pannkakor med socker och glass. Mätt var bara förnamnet.

Och det var min mysiga och lugna helg i bilder! Ni vet hur rean att jag avslutade den med massa gottis och mys i soffan. På söndagar ser vi bla alltid "innan vi dör", riktigt spännande där nu hehe.

Gillar

Kommentarer