Min helg i bilder

Min helg i bilder

Vad är en måndag utan ett "min helg"-inlägg? Tomt! Såhär kommer det. Glömde dock bort det större delar av helgen men detta känns ändå bättre än inget.

Det fick bli wallenbergare till lunch i fredags, jag bara älskar denna gräddsåsen. Känns som jag äter denna rätt endast för såsen, haha.

På kvällen åkte vi hem till svärisarna för mat och fredagsmys. Möttes av detta glaset med helt underbart gott vin!

Det blev ost och chark, och sen vankades det hemmagjorda hamburgare med halloumi, sötpommes och avokadosalsa. Och mer vin. Mums!

Det blev På Spåret och Skavlen, sen kom jag på att jag inte sett torsdagens avsnitt av Farmen. Och som Farmen-älskare (första säsongen jag ens ser ett avsnitt men ändå) så ville jag ju se det, så Igor (Dennis pappa) fixade med iPad och hörlurar åt mig, resten ville ju inte kolla på det haha.

På lördagen blev det en runda till Köpenhamn för shopping och mys. Älskar Köpenhamn!

Spenderade dagen med dessa brudarna!

På kvällen när jag kommit hem så styrde vi bilen mot mina föräldrar för lördagsmys. Först ut var champagne och ost <3

Bubbel är det bästa jag vet, så mer nöjd än detta blir man väl inte.

Hittade pappsen ute vid vintergrillen, han grillade oxfilé! Hur gott! Med pannlampa dessutom, haha han är så rolig.

Till efterrätt hade mammi gjorde marabou pannacotta, lyckosuset som gick genom huset när vi såg dom hördes nog ut haha. Dom är SÅ goda! Hon gjorde några med schweizernöt och några med vanlig marabou.

På söndagen gick jag klädd såhär, fixade och trixade lite, alltid skönt att få gjort lite ärenden en söndag så slipper man tänka på det resten av veckan.

Till kvällsmat blev det detta! Under min och Dennis tid ihop har vi ätit detta helt sjukt många gånger och jag vet verkligen hur mycket jag älskat denna rätten, tror dock att jag förätit mig på den för även fast jag försöker smakar det inte samma längre haha.

Gillar

Kommentarer