Min helg i bilder

Min helg i bilder

Inledde helgen med en gottelunch på max med Sophia och denna gossungen <3 Och fick ett megastort paket som ni skymtar till vänster.

Mötte upp mammsen vid 5 och satte oss på Kol&Coktails för en flaska bubbel och lite plock.

Dom har supergoda drinkar så vi kunde ju inte hålla oss från att beställa lite sånna också! Satt där i nästan 4 timmar och bara snackade och skrattade. Bästa mammi <3

Köpte med mig lite godis hem och kröp sen ner under en filt i soffan med älsklingen som fortfarande var lite sjukis <3

Vaknade tidigt, som vanligt, på lördagen så hade en mysmorgon med mig själv. Gjorde en god smoothiebowl, som jag för övrigt är helt beroende av just nu som ni säkert sett på snapchat haha.

Hela eftermiddagen blev det pluuuuugg.

På kvällen kom Emma och Clara till mig, så gick vi en runda till Kol igen för en drink och sen vidare till Drottninggatan.

Söndagsmorgonen innehöll drömmande om Gucci, ett glas iskallt celsius och bloggning.

Sen knackade världens bästa mamma på dörren och stod med nya bullar!? Inte första gången det händer, vilken lyx! Finns ingen som är så omtänksam som min mamma <3

Sen körde vi ner till Malmö för lite släktkalas på Dennis sida. Alltid lika kul! Här var vi mätta efter både mat och 2 olika tårtor till efterrätt, haha.

Sen köpte vi en påse godis, chips och läsk och bäddade ner oss i soffan för riktigt söndagsmys. Ni kunde säkert inte gissa att jag följer Farmen slaviskt (haha!!!! Vem är jag ens) och sen är det Innan vi dör på ettan, så söndag är en bra tv-kväll.

Gillar

Kommentarer