Min helg i bilder

Min helg i bilder

Startade helgen med en lunch med Matilda!

På kvällen blev det traditionellt fredagsmys, chark, vin och massa mys. Gillade verkligen smaken på detta vinet vi drack!

Jag som annars brukar kränga godis, chips osv nöjde mig faktiskt med denna lilla gotteskålen!

Lördagsmorgonen spenderade jag på gymmet, körde rumpa!

Försöker bli bättre på att få i mig något direkt efter träningen, så tog en iskall isolate shake med mint smak medan jag badade!

Någon dag innan hade jag fått förfrågan att ställa upp som modell för Elvas vår/sommarkollektion, så det gjorde jag på lördagseftermiddagen.

På kvällen var vi båda lika trötta och på myshumör, så vi åkte och käkade sushi och sen bäddade vi ner oss i soffan resten av kvällen <3

Söndagsmorgon betyder frukostmys framför nyhetsmorgon. Skulle egentligen göra stor frukost men orkade inte haha, så tog lite vad vi hade hemma.

På kvällen gick jag ut och sprang, det blev 16km och det var SÅ skönt!

Avslutade helgen med varsin kebbetallrik framför teven. Att en kebabtallrik kan smaka så bra alltså!

Inte de roligaste bilderna denna helgen, men jag kan ju inte hitta på och låtsas som om jag haft världens roligaste helg där det hänt megamycket, när det inte gjort det. Denna helgen har bara varit superlugn och mysig, det behövde jag!

Gillar

Kommentarer

rebeckaingsmy
rebeckaingsmy,
Vilken toppenhelg!
nouw.com/rebeckaingsmy
Sarathornes
Sarathornes,
Vilken mysig helg! Massa god mat också 😍
nouw.com/sarathornes
linneaflystam
linneaflystam,
Du verkar ha en så sund relation till mat! Jag är verkligen avundsjuk. Hur gör du? Jag har så svårt att hitta en balans, under vissa perioder äter jag jättebra och tränar, medan jag i andra perioder bara äter skit och inte tränar alls. Känns nästan onödigt att träna om man ändå ska käka godis efteråt? Fast så är det ju förstås inte. Pls help
nouw.com/linneaflystam