Min helg i bilder

Min helg i bilder

Jag brukar inleda min helg i bilder-inläggen med en bild på detta huvudet så jag gör det denna gången också. Fredagen bjöd på en solig lunch med denna galningen och Sophia. Lika roligt som vanligt haha!

Sen mötte jag upp Babe, vi satte oss nere i hamnen och fikade och njöt av solen.

På kvällen åkte vi hem till min familj för bubbel, vin och massa god mat <3 Satt i uterummet och hade heta diskussioner varvat med asflabb tills sent, så som det brukar fast då kändes det verkligen som SOMMAR!

Lördagen startade jag med ett pass på gymmet och sedan denna svårslagna frullen. Tror typ att jag hade kunnat leva på havregrynsgröt? Har ni förresten testat denna nya Vitamin Wellen, supergod!

På kvällen promenerade vi hem till Denkans föräldrar, med tanke på vädret och omgivningen var det inte ett dugg jobbigt!

Kom fram till dukat bord! Dom kexen ni skymtar på bilden är verkligen dom godaste ost-kexen eveeeeer.

Min favoritmat: plock! Drack även gott vin som vanligt.

På söndagen var jag uppe med tuppen och var produktiv! Älskar att vara det på söndagar, känns som man får så mycket utav helgen så kan man slappa järnet på kvällen sen!

Sen blev det thai-lunch i solen. Att kunna äta lunch utomhus ger harmoni i själen, haha.

Sen var vi iväg på lägenhetsvisning. Herregud, väldigt nära drömlägenheten! Det var det enda vi tänkte på resten av söndagen.

Och vad är en söndag utan kobbe och gotte? Haha, bor man ovanför en pizzeria och 3 minuter från godisaffären så finns det typ inga alternativ heller. Älskar mitt glas mjölk mitt bland godis och cola, men man kan ju inte äta choklad utan mjölk?

Gillar

Kommentarer

Evsing
Evsing,
Åhhh du bor också i Helsingborg? Va skoj, åhhh såg ni åt på Phuun Thai, bästa thaimaten i stan enligt mig 😋
nouw.com/evsing
Ebba
,
Åh så kul med lägenhetsvisning! Kan du inte visa vilken ni kollade på?:)