Min helg i bilder

Min helg i bilder

Startade helgen med en risottolunch med Bettan i fredags!

På eftermiddagen kom Mammsen och hämtade mig och vi hängde i stan lite, sen köpte jag med mig fika från Fahlmans och gick upp till Jenny för skvaller och mys. Ser ni jag hade blommig kjol på mig i fredags? Det var sista kjol-dagen på några månader :-(

Fredagkväll betyder mega-mys såklart! Älsklingen stod för tomat och mozzarella salladen.

Får verkligen inte nog av en sån här tallrik ihop ett gott vin. Sen satt vi vid matbordet i flera timmar och bara snackade, tills jag viftade så mycket att jag välte ut mitt vinglas och spillde rödvin på hela bordet, då kände jag att det var dags att gå och lägga sig haha.

Pigg som få stack jag till gymmet tidigt på lördagen! Att vara färdigtränad och kunna pysa iväg från gymmet runt 09 när alla kommer är riktigt skönt. Mina träningskläder kommer från onzie.com!

Köpte med mig ett gäng bullar hem och sen blev det en rejäl frukost. Detta var nog omgång 1 av 3. Jag älskar verkligen frulle.

Vet ni vad jag gjorde resten av lördagen? Låg på samma ställe i soffan i 6h typ. Resten av gänget var iväg på match och jag ville inte hänga med, så låg inne och kollade dokumentärer med detta sällskapet ovan medan regnet ÖSTE ner utanför. Ganska mysigt.

Jag vet inte när det senast hände att jag bara låg och gjorde ingenting en hel dag, eller om jag ens gjort det? Efteråt fick jag lite panik att jag slösat en hel dag, men samtidigt så behöver man nog en sån dag att bara vara och vila ut ordentligt. Kunde inte bli mer passande med en grå lördag när det regnade konstant i 6 timmar haha.

När resten sen kom hem på kvällen så körde jag och Denkan direkt till Thai Corner för att hämta upp massa mat, och självklart blev det massa gotte också! Vi kollade på en bra film sen, Shot Caller, kan jag rekommendera.

Sen var det dags för söndagsfrukost!

Söndagen bjöd på solsken och jag ville bara vara ute, så Denkan kom på idén att åka ut till Kullaberg.

Vi letade upp Nimis (som ingen av oss varit på innan) och klättrade lite. Kändes lite som att man var på utflykt med klassen haha. Gissa om det var enkelt att bära runt på Zoi där? :P Nu var det inte jag som gjorde det, men jag var såå orolig för att stenar och plankor var ju helt blöta och hala från lördagen men Dennis kunde knappt hålla i sig med tanke på att han höll Zoi haha.

En riktigt bra söndagspromenad iallafall! Sen dog min mobil och jag tänkte inte på att ladda den förrän vi gick och la oss. Vi åkte iallafall hem till min familj för söndagsmiddag och mys, sen blev det 2 avsnitt Shooter innan jag såg i kors. Så himla skönt att somna i soffan 3 kvällar i rad, haha.

Gillar

Kommentarer