Min helg i bilder

Min helg i bilder

Inledde helgen med ett tidigt pass på gymmet. Tur jag gjorde det för har inte tränat sen dess.

Till lunch åt jag typ detta. Haha, nej åt fisk och potatis men så sken solen så vi kunde inte låta bli att stanna för en glass också. Helt sjukt att jag måste överdriva med två (stora!) kulor och en liten mjukglass - som en glass.

På kvällen mötte vi upp min familj för fredagsmys <3 Outfit hittar ni HÄR.

Vi åt bruschetta och toast skagens och avslutade sen med varsin pizza. Jag tog carpaccio med tryffel.

När vi kom ut från restaurangen så var himlen såhär vacker!

Lördagens lunch var såhär färgglad! Och vegetarisk, känns ju alltid skönt för kroppen på något sätt.

På kvällen trippade jag över till Johanna med en flaska bubbel innan vi sedan åkte neråt för middag och ännu mera bubbel! Blev hot shots också haha.

Bredvid mig låg denna godingen! Verkligen svårt att hålla ögon och händer ifrån den haha.

Nicole kom förbi och tvingade sedan med mig ut på en liten runda, man får väl helt enkelt passa på när hon är hemma från Stockholm. Det blev suddigt.

På söndagen var jag inte pigg då jag kom hem seeent, och vaknade vid 07 när grannarna skrek på balkongen och samtidigt kom Dennis hem från matchen så vi pratade och skrattade så kunde jag knappt somna om. Sen kom mamma och pappa vid 11 med frukost och sen röjde vi i några timmar innan det blev lunch. Ute i solen! Vad passar bättre än bauge-söndag än en kebbe..

Sen försökte jag plugga men kunde knappt hålla ögonen öppna. Inte bra tajming med tanke på stressen haha, varför är det alltid så?! Blev iallafall söndagmys i soffan tillslut!

Gillar