Min helg i bilder

Min helg i bilder

Inledde helgen med ett svettigt pass på fredagsmorgonen. Har börjat med crosstrainern igen för måste verkligen komma i form igen, och efter 40 minuter på den är jag inte snygg.

På eftermiddagen åkte jag hem till föräldrahemmet och började rodda med mamma inför kvällen. Släkt och vänner skulle komma och fira min födelsedag! Till för-bubblet gjorde vi detta tilltugget; potatischips med löja och crème fraîche. SÅ gott!

På kvällens meny stod en smarrig sommarsallad med asiatisk touch, med lite side dishes. Väldigt uppskattat!

Det bästa av allt blev dessa varma edamamebönor som Denkan gjorde en riktigt, riktigt, riktigt god sås till. Måste ha dessa igen, typ nu!

Efter maten blev det en liten quiz om moi! Har haft det några år innan också och det är alltid lika roligt, både för mig och för "gästerna". Det blev riktigt hett vid rättningen denna gång, fick bli 7 utslagsfrågor mellan Jenny och Jonatan innan vi kunde kora en vinnare. Och då kom jag på att Jennan hade skrivit att jag hade varit i England, och det har jag inte haha.

Avslutade med aperol spritz och att snacka massa minnen tills klockan blev för sent. Vi hann både skratta, skrika och pussa på varandra, som vanligt med släkten alltså! <3

På lördagen var jag ändå oförskämt pigg + solen sken, så jag firade det med att sitta inne hela dagen och plugga, städa och tvätta träningskläder i badkaret. Jag hade så roligt!

Jag är en sån person som både uppskattar och behöver min egentid. Så istället för att också hitta på något när Denkan stack iväg på grabbkväll så beställde jag hem sushi och bara mös i soffan och gjorde ingenting. Inte ofta det finns tid att göra just det, ingenting, så försöker att njuta av det så fort tillfället ges.

Vaknade tidigt på söndagsmorgonen och stack iväg till gymmet för ännu ett svettigt pass.

Sen hem och hade ägg-frulle med denna sötsaken <3 Sen pysslade vi lite här hemma och gjorde lite ärende, ni vet en sån söndag när man har lite saker att bocka av.

På kvällen blev det pulled beef hos Dennis föräldrar. Brukar inte gilla det, men detta var verkligen sjukt gott!

Och äpplekaka med vaniljsås till efterrätt! Nom nom nom.

Avslutade helgen med ett obligatoriskt besök på Bogge, 4e gången för mig den veckan haha. Älskar att jag sa förra söndagen "jag gillar inte godis lika mycket längre". Sen blev det iallafall ett avsnitt Power innan vi somnade som två små barn!

Gillar

Kommentarer

IinaJulia
,
Hey, do you do all your school stuff on paper? You study interior architecture right? Just wondering which programs do u use in Sweden if any🙈 (sketch up, archicad, rhino etc)
andiclausen
andiclausen,
Hi😋 I actually do everything with a pen, a ruler and paper haha, I kind of like it and we started that way so I just continued with it! But we are able to use a program as well which we have bought with some help from school, so maybe I should use the program instead haha. I think its called CAD?
nouw.com/andiclausen