Min helg i bilder

Min helg i bilder

Inledde helgen med den nya favoritlunchen - bowls i alla dess former! Har länge gjort egna hemma men nu har det äntligen öppnat ett ställe i Helsingborg också.

På kvällen åkte vi hem till mamma och pappa för god 3 rätters, och sen fastnade vi framför Arsenal på teven. Har typ inte sett fotboll sen november förra året? Inte saknat det dock haha. Det var kul iallafall, pappa och min lillebror är trogna Arsenal fans och det blev en händelserik match med mycket skratt och skrik haha.

Lördagen började med ett riktigt svettigt tabata-pass med svärmor.

På dagen så bara låg vi och mös i soffan varvat med att jag pluggade några timmar. På kvällen stack Denkan ut på dejt med Tomi och jag kände bara för en hemmakväll själv. Så min lilla älskling hämtade Thai corner till mig och köpte gottis innan han stack. Bäst i test den killen <3 denna oxfilén ovan är guld!

Favoritchipsen (chili/vitlök västkustchips), cola, godis och SATC marathon. Sett den innan men fällde ändå en tår till denna scen igen. Sen somnade jag i soffan 21:45, hur skönt En lördag mitt i livet?

Riktigt pigg dagen efter skuttade jag iväg till gymmet - såhär glad var jag efteråt! Vissa dagar går det bara riktigt bra på gymmet, vet inte vad det är. Kände mig snygg i spegeln, svettades konstant, körde längre på crossen än vad jag hade planerat, gjorde fler övningar med mer vikt och i högre tempo, drack en god Nocco osv. Alles gut liksom.

Och sen blev det denna frullen! Efter en grötfrukost är man verkligen mätt och belåten.

Efter några timmars plugg gick vi ut på en riktigt skönt promenad och försökte andas in solen lite, blivit snålt med det de senaste veckorna så man har verkligen slängt sig ut så fort den visat sig. Sen hade vi en sen pannkakslunch <3

Avrundade denna sköna helg hemma hos Dennis föräldrar som bjöd på grillat! Det var SÅ gott, en somrig liten grillbuffé helt enkelt. Sen åt vi glass och godis i soffan innan vi åkte hem och sov. Måste vara pigg denna veckan - födelsedagsvecka wiho! ;-)

Gillar

Kommentarer

Rebecka
,
Vilket ställe har öppnat där man kan öppna bowls?:)
andiclausen
andiclausen,
Ginger hälsobar, supergulligt ställe! 😊
nouw.com/andiclausen