Min helg i bilder

Min helg i bilder

Åkte ju upp till Stockholm i torsdags och flyttade in hos Nicole för en natt. Myspys!

Efter en flaska bubbel promenerade vi bort till Nybrogatan 38 för middag, verkligen så gott! Inlägg kommer.

På fredagsmorgonen tog vi en promenad i Djurgården för att sen äta en mysig frukost på Strandvägen 1 innan vi promenerade hem igen.

Jag tog min väska och checkade in på hotell istället, Radison Blue Viking blev det vilket var ett så fräscht och trevligt hotell!

Sen blev det massa shopping. När vi blev trötta av allt bärande av kassar tog vi en paus för lunch på Riche.

På kvällen var jag iväg på ett supermysigt och trevligt möte, som var anledningen jag åkte upp till Stockholm. Möten där man får bubbel är my kind of meetings. Kommer mer bilder!

Sen åkte jag hem till Nicole igen där jag fick träffa lite av hennes "Stockholmsvänner".

Vi tänkte dra ut men jag är SÅ glad att jag gick tillbaka till hotellet istället.

Liksom, hur mycket lockar inte denna sängen att gå och lägga sig?

Åkte hem till Helsingborg igen igår, pussades med Denkan i några timmar innan det var dags att piffa till sig för ännu mer fest.

Min kusin Jenny (i vitt) hade tjejmiddag för att fira hennes 27årsdag. Rolig kväll som slutade med mjölkdrinkar och dans på Sirocco, som den gamla goda tiden. 

Hej på er! Har massa bloggmaterial från helgen som ska komma upp, men för att sammanfatta det lite så är här en liten mix av bilder från mobilen. Faktiskt kul att dra ihop ett litet inlägg av lite spontana bilder som man kanske inte tänker lägga upp någonstans egentligen. Efter 3 intensiva dagar, kvällar och nätter så väntar nu en riktigt lugn söndag!

/ Hi guys! Heres some mixed snaps from my weekend, kind of fun to post these types of pictures and give you a hint of what I've been doing! After 3 intense days and nights, Im now so ready for a calm Sunday at home!

Gillar

Kommentarer

lindholm
lindholm,
Ser ut att ha varit en riktig toppenhelg 😊
nouw.com/lindholm