Min helg i bilder

Min helg i bilder

Började helgen med att fräscha upp mig hos Annika. Försöker gå var 4-5 vecka, men nu hade det nog gått nästan två månader, ni vet när tiden bara går för snabbt haha. Så jag behövde verkligen slänga i lite ljusa slingor! Dessutom klippte jag nästan 1 dm.

Massa skvaller och höga skratt som vanligt! Och ett glas vin också, riktig fredagskänsla.

Efter frissan blev det röding och räkor till middag, sen blev det soffhäng såklart.

Och lite frukt med vaniljglass. Så gott!

Lördagen startade ju som sagt med 13 km löpning, och efter det blev det ett obligatoriskt kokos-skumbad för att värma upp sig igen.

Babe körde iväg och sa att skulle fixa riktigt god kvällsmat, och det gjorde han verkligen! Han kom hem med denna sushin från ett nytt ställe i stan och jag var officiellt i sushi-himmeln.

Söndagen spenderades i Köpenhamn med Emma och Clara. Det blev shopping på bland annat Gucci och Saint Laurent, på Zara osv också men det är ju inte lika kul att nämna.

Kom hem vid 18 och var så hungrig, så slängde ihop mat lite snabbt. Andra söndagen i rad det blev fläskpannkaka till kvällsmat, men det är bara så gott! Jag älskar det.

Och detta får bli helgens sista bild! Riktigt söndagsmys med bio, godis, läsk och popcorn. Vi såg "Måste gitt" och den var bra och rolig! När jag kom hem fick jag dock en mår-super-illa-chock, inte konstigt så som jag krängde på 2 timmar (maten och gottis), att man aldrig lär sig.

Gillar

Kommentarer

Sofia
,
Älskar dina helginlägg 😊