Min helg i bilder

Min helg i bilder

Helgen inleddes med en god pasta-lunch med mamma.

Sen shoppade jag och Denkan gotte inför kvällen, det vankades myskväll deluxe!

Men innan det blev det fisk- och skaldjursmiddag, med mitt favoritvitvin. Inte så stort fan av vitt vin överlag men detta är SÅ gott!

Sen låg jag i soffan med denna skålen resten av kvällen. Inte så lång kväll dock då jag somnade redan 21:50, haha.

Lördagen började med frulle ute! Så glada vi alla var när vi satt där ute i solen och åt, solen värmde verkligen och dom solstrålarna behövde man efter dessa regniga veckor som varit.

Sen släppte Denkan av mig på gymmet och det blev en svettig timme där. Ni vet när svetten inte slutar att rinna? Så var det.

Sen svängde vi förbi lägenheten för att titta på köket som börjar ta form. Här är lite av marmorskivan som kommit upp, dock inte alls klart än men redan så fint!

På kvällen åkte vi till Denkans farmor och farfar för födelsedagskalas. Älskar att man klingar i en jägerflaska när man vill ha uppmärksamhet ;-)

Hann med några små drinkar också innan jag höll på att somna, klockan var 22 även då haha. Ibland undrar jag hur jag kan vara så trött men jag är nog mer en morgonmänniska helt enkelt. Ska nog öva upp min kvällsmänniska lite.

Sov ganska länge och sen blev det ännu en frukost ute i trädgården. Så härligt! Satt ute extra länge för det kändes som att det nog var sista dagen för detta året.

Sen tog denna grabben ut mig på en liten löprunda, mega skönt! Sprang i korta tights och t-shirt och solen sken, kändes som vår.

Sen blev det lite söndagsutflykt till Ekeby möbelaffär för att kolla lite, där fanns väl 90% skit och 10% fint så det kanske blir något köp sen när vi väl flyttat in.

Sen åkte vi hem till mina föräldrar för söndagsmiddag. Rostbiff i ugn med sås och potatis, perfekt en söndag.

Efter maten blev det äppelkaka med alldeles för mycket vaniljsås, men det är väl så det ska vara?

Gillar

Kommentarer

Låter som en härlig helg
www.joannahalvardsson.se
Melan
Melan,
Åh så mysigt!
nouw.com/melan
Emiliaapetterssons
Emiliaapetterssons,
Låter som en riktigt mysig helg! Skönt när det händer massor av saker ☺️
nouw.com/emiliaapetterssons