Min helg i bilder

Min helg i bilder

Helgen inleddes med pizzalunch! Gillar verkligen den traditionen vi verkar ha, att på fredagar är det pizza till lunch som gäller.

På eftermiddagen hittade jag denna lilla krabaten inne i lägenheten och satte ihop det sista på köket. Vi har inte gjort någonting i lägenheten förutom att fixa luckorna till köket! Och det blev ju så fint! Kommer aldrig vilja ha något annat än svart kök känns det som.

På kvällen blev det mat och vin med bland annat denna tjejen.

Sen bara idol-mys i soffan! Synd bara att jag aldrig orkar hålla ögonen öppna tills det är dags för utröstningen haha. Vet fortfarande inte vem som åkte ut denna veckan?

Lördagen började redan 07, vad roligt att man kan sova länge liksom! Somnade ju dock runt 22.30, så behöver ju inte fler sovtimmar än så men ändå. Drog iallafall iväg till gymmet en sväng, alltid en bra start på dagen!

Sen vid 11.30 så kom första omgången med möbler och kartonger. HERREGUUUUUD så mycket grejer JAG har?! Jag har som tur är aldrig ångest, men när vi var klara för dagen och jag såg alla kartonger det stod "Neas sommarkläder, Neas höstkläder, Neas skit" osv. på så fick jag faktiskt lite ångest haha (jag kallas Nea av familjen förresten, eller mest av Pappa och Denkan haha).

När vi var klara med att fått upp allt i lägenheten så hade mamma styrt upp med rejäl fika lite runt om i lägenheten, vilken ängel <3 Stort tack till Tomi, min lillebror, Igor, Mommo, mamma, pappa, Dexter, Melvin och min farmors syster Gun för all hjälp!!! Hade verkligen aldrig gått utan er :')<3333

På kvällen var vi så trötta så det blev middag på Thai Corner innan vi slog på en film i soffan.

Vaknade upp till denna frukosten på söndagen, snacka om att vi blir bortskämda hemma hos Anette och Igor (Denkans föräldrar) <3 Kommer verkligen kännas lite tomt att inte bo här längre, inte så konstigt när man blivit så väl omhändertagen!

Söndagen bestod av massa fix i lägenheten samt en tur till Ikea. Det gick ganska smärtfritt men det märkets att det var en regnig söndag liksom, så nästa gång vi behöver lite grejer där så blir det på en vardag haha. Fick iallafall med oss en hel del grejer hem + att vi hittade en del grejer vi behöver till vårt ena badrum tex, men vi orkade inte bygga ihop något stort igår så vi kanske tar tag i det idag istället.

Söndagskvällen bestod till största delen av det här; gottis, mys och film. Jag kollade på Så som i himmelen, hur fin film liksom! Om ni inte visste det redan så föredrar jag att se om filmer jag tycker om mer än att se en ny film som jag inte vet är bra eller inte. Haha.

En vääääldigt lugn helg som ni ser, men ändå känner jag mig ganska utmattad. Som sagt, att se alla de lådorna som faktiskt bara var mina tog nog kål på mig haha! Så jag ska väl försöka skänka bort typ 70% av allt, och lite kanske kommer ut på min lopps på instagram med tiden @andiloppis!

Gillar

Kommentarer

Beingaldiss
Beingaldiss,
Ser ut som en virkelig herlig og produktiv helg! Håper du får en fin dag❤️
nouw.com/beingaldiss
Jenniesh
Jenniesh,
vilken underbar mamma ~~
nouw.com/jenniesh