Min helg i bilder

Min helg i bilder

Vilken helg vi haft, årets underbaraste helg! Har verkligen inte gjort något speciellt utan bara varit med familjen, kramats en massa och haft det härligt. Det behövs ju faktiskt inte mer än så.

Helgen inleddes ialllafall med bubbel!

Mammsen var mitt sällskap och det blir ju knappast bättre än så! Vi försökte planera nästkommande resa lite, gick igenom några sommarplaner och skålade för livet. Som vi alltid gör.

Att inleda helgen med bubbel är ju verkligen en grym start på helgen. Ser så mycket fram emot att få ha sin AW på uteserveringar om några veckor.

Denkan anslöt till oss och vi körde och hämtade upp thaimat innan vi landade hemma hos mina föräldrar. Min pappa var iväg så vi hade ensamtid med mamma, det var verkligen så himla mysigt.

Vi dukade upp med gottis och slog sedan på Leaving Neverland, dokumentären om Michael Jackson. Även fast man hört talas om en del så satt man ändå helt chockad, och tvådelad. Känns sådär att göra en sån här dokumentär när den tilltalade inte kan bemöta den?

Förresten, har ni smakat ferraribilarna med salt? Hallå nya godisfavoriter!

Lördagsförmiddagen spenderades mestadels i sängen, innan jag körde storstädning av lägenheten! Alltid lika gött efteråt. Sen var det dags för lunch - en smarrig sallad!

Vi satt kvar i flera timmar och det trillade in lite sällskap vilket resulterade i en låååång fika.

Lördagskvällen spenderades hos Denkans föräldrar, god mat och gott vin!

När vi vaknade på söndagen så satte Denkan på reprisen av Grand Prix i Melbourne som vi kollade på. Ni bara vaaaa?

Sen stack jag iväg till gymmet för ett helkroppspass!

Sen stod bad och bastu med mamma och svärmor på schemat. Det var verkligen fint väder men ack så blåsigt!

Ribbad klänning /Svarta sneakers

Sen bytte vi om och det var dags för en sen lunch.

Vi körde till Tunneberga för äggakaka med fläsk, hur smarrigt?

En redig söndagslunch!

Som om det inte var nog med mat så blev det ännu mer senare på kvällen. Det var någon lasagnehistoria med rejält med mozarellaost, och sedan hade det även bakats en daimcheesecake som var dränkt i karamelliserad mjölk. Ja ni hör ju, det var matkoma efter det!

Gillar

Kommentarer