Min helg i bilder

Min helg i bilder

Fredagens promenad var riktigt skön, regnet hängde i luften men det var ändå soligt så luften var så frisk. Älskar mina promenader med barnvagnen alltså!

Något som är liiite jobbigt just nu är att man aldrig kan veta vad det ska vara för väder, det är så jäkla lokalt också så om det är sol nere hos oss i stan tex så kan det vara regn 10 min härifrån haha. Jag hann alltså inte hem förrän det började regna, men sommarregn är mysigt.

Tog en dusch och hade sen soffmys med tjejerna. Dom hade inte mycket hår när dom föddes men nu har dom ännu mindre + kala fläckar i bakhuvudet pga så som dom slänger med sina små huvud åt alla håll haha.

Mot kvällen kom mamma och pappa förbi. Underbart att se sina föräldrar med sina barn, tack livet för detta! <3

Vi beställde pizzor och bara hade en riktigt mysig fredagskväll.

Vi började se Filthy Rich om Jeffrey Epstein. Så obehagligt att sånt händer runt om i världen. Sevärd!

Pappa och Coco hade riktigt roligt när dom låg och kollade på videos på Chloé haha. ÄLSKAR när dom går igång och sprattlar och man verkligen ser hur dom försöker säga något <3

Lördagsmorgon och bullar till frulle framför Epstein-serien.

Runt lunch knackade det på dörren och där stod mammi med fika. Man blir ju så glad av fika! Denkan åt "riktig" lunch medan jag tog detta till lunch hehe, och så drack vi alla te och snackade skit.

Tjejerna sov sin eftermiddagslur i 2 timmar.

På kvällen vankades det nationaldagsmiddag ;-)

Jordgubbar och vaniljglass!!! På sommaren blir jag typ en jordgubbe så mycket jordgubbar jag brukar äta.. I år kommer det tyvärr inte bli så många pga amningen, vågar inte äta för många då bebisar kan vara känsliga för det tror jag? Åt några stycken iallafall och märkte inget, så nästa gång testar jag att äta ännu fler så får man se helt enkelt :-)

Söndag och efter morgonamningen somnade Denkan och tjejerna om, så jag smög upp och åt frukost i min ensamhet. Tänkte tillbaka på sista veckorna av graviditeten, när jag brukade ligga här och äta min frukost efter Denkan gått till jobb, och tänka på hur det skulle vara när tjejerna hade kommit. Jag kunde aldrig ana hur bra det faktiskt skulle bli <3 Tacksamheten sköljde över mig. En underbar stund.

På kvällen gick vi hem till Johanna och Oliver för middag. Dom bor i samma byggnad som vi bodde i förut, känns lite som att jag är i vår gamla lägenhet när jag är där.

Dellan och Coco älskar att vara på utflykt!

Ammade tjejerna och så somnade dom. Dom är så snälla som 9 av 10 gånger låter sina föräldrar äta i lugn och ro. Bästa tjejerna! <3

Lekte lite innan sista amningen. Hur mycket man nu kan leka med 3 månaders bebisar, haha! Bästa avslutet på helgen iallafall.

Gillar

Kommentarer

evelinaglad
evelinaglad,
Nämen jag dör ju sötdöden! 😍
nouw.com/evelinaglad
Johannagrahn
Johannagrahn,
Men vilken härlig helg 😍🙏🏼
nouw.com/johannagrahn
Linda,
När min dotter föddes hade hon jättemycket hår på huvudet, sen skavdes det av som en krans runt om och kvar fanns en tuppkam, haha! Det såg väldigt roligt ut. ^^
lhsmaskiner.se/