Min helg i bilder

Min helg i bilder

Fredagen började med sovmorgon! Vågar nästan säga det är standard för oss nu? Tjejerna har inte vaknat tidigare än 07 den senaste månaden tror jag. Lyx!

Pappa kom förbi med frukost. Det har han gjort nu i några veckor pga att han varit permitterad lite, snacka om mysigt! Lyx igen!

Tjejerna sov... igen haha <3

Sen mötte jag upp Matilda och hennes vovvsing för en liten promenix!

Sen kom jag på att jag inte hade ätit lunch så vi gick bort till Roys och jag beställde in deras schnitzel med svampsås.

Chloé tyckte inte det var så roligt att ligga i vagnen och det blåste lite så ville inte ta upp henne, så tog med maten och gick hem istället.

Sen kom pappsen hem och mös med oss <3

Sen var det dags för fredagsmys!

På lördagen vankades det lite kalas!

Inte bästa bilden när dom precis håller på och vakna kanske men ville bara fånga dom på bild med sina söta sommarklänningar.

Bl a pingisturnering där jag och Denkan kammade hem en stabil andraplats. Blåste en del men ändå jäkligt kul med pingis, speciellt när man är duktig hehe!

Pusskalas!

Så roligt att fler släktingar äntligen får träffa tjejerna. Finns betydligt värre saker i världen men för oss har det iallafall varit tråkigt att det dröjt lite för våra släktingar att få mysa med tjejerna.

Något som också är tråkigt - att jag inte dricker vin eller bubbel. Wow, ganska sugen nu får jag erkänna. Inte det minsta sugen under graviditeten eller första månaden efter, men nu så :-) får se när det känns okej!

Tjejerna slår rekord varje morgon nu, i söndags sov dom till 08:30! Och då ammade jag dom 22:40. Så dom sover ju längre än oss haha!

Söndag och 24 grader! Denkan fixade en lax- och räksallad till mig som jag åt i solen.

Matchade läsken med min baddräkt! Dricker så löjligt mycket läsk nu för tiden, kommer snart bli ett glas läsk haha.

Woooow så härligt väder det var igår! Tjejerna sov sin eftermiddagsnap i skuggan i flera timmar så jag kunde ligga och slappa i solen i lugn och ro.

Sen åt vi kvällsmat i skuggan och mös med våra små guldklimpar.

Bästa bästa bäääästa slutet på veckan såklart! Drunknar i dessa fyra ögon alltså, hur ska jag någonsin kunna säga nej till dom?

Gillar

Kommentarer

Ludvig
,
<3 Tack för all inspiration du alltid ger <3

Här kommer en riktig inbjudan till billig märkeshopping <3

https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Mia,
Så otroligt söta <3
whitepouch.co.uk/
Anna,
Åh, vilken superhärlig helg du har haft!!!
www.hygienteknikerna.se/