Min helg i bilder

Min helg i bilder

Fredagen började med att min familj smsade och sa att dom var påväg med frukost. Tjejerna hade precis somnat om så jag gick upp och började duka fram, koka te osv. Dom hade även med sig smarrig fika, men åt frukost först innan vi hoppade på wienerbröden hehe.

Till slut så vaknade tjejerna och vi alla dök ner i sängen och kramade om dom.

Sen kom Denkan hem och vi gav tjejerna lite gröt till lunch. Eller vi ger ju dom bara några teskedar och sen direkt efter det ammar jag. Det känns som dom får i sig lite mer för varje gång.

Mot kvällen åkte vi hem till mina föräldrar för fredagsmys. Vi möttes av detta bord när vi kom!

Tjejerna sov sin sena eftermiddagsnap så vi kunde äta i lugn och ro. Jag åt galet mycket ost, mums! Fick dock ont i magen sen, haha.

Sen mös vi bara med tjejerna resten av kvällen. Upptäckte att Adele hade börjat få två små små tänder!!! Sen såg vi även att Chloé hade en liten tand som tom syntes mer än Adeles. Wow, när blev mina små tjejer så stora att dom ska ha tänder?! <3

Lördag och det ekade tomt i kylen, som tur var så fanns det ett wienerbröd kvar sedan gårdagen. Så det blev min frukost samtidigt som jag fyllde i i tjejernas böcker. Så himla mysigt.

Sen kom mamma och pappa över med fika. Även fast tjejerna verkligen inte är jobbiga, så är det ändå skönt att få lite avlastning. Det finns ju ingen jag litar på mer än mina föräldrar att ta hand om tjejerna (bortsett från Denkan dårå), så det är skönt att bara känna att man kan släppa lite på ansvaret för någon timme.

På kvällen piffade jag till mig, sen kom min lillebror och skjutsade mig upp till Johanna.

Där vankades det tacos med ett gäng tjejer.

Det var kul att vara både sambo- och bebisfri i några timmar. Och kul att få snygga till sig lite! Älskade verkligen dessa byxorna från Gina Tricot, och min söta topp kommer från Zara.

Jag försökte hålla mig från att inte höra av mig till Denkan hur det gick där hemma, men sen när klockan blev halv nio och jag visste att det var matdags så kunde jag inte hålla mig mer. Körde facetime med Dennis lillebror och fick se hur Denkan och hans pappa matade tjejerna, men precis innan vi la på så hörde jag hur Adele började skrika och då bara visste jag att hon inte skulle ta flaskan igen. Blev hemringd en stund senare men bara någon minut efter så ringde Dennis igen och sa att nu äter hon - och till och med helt själv. Haha. Mina döttrar är PROs ju!!

Jag gick upp till Johanna igen och hade två roliga timmar till där. Vi körde drinkspel, jag har aldrig och lite sånt kul man gjorde när man var yngre. Jag är inte van vid att vara nykter vid sånna spel men det var kul med alkoholfritt också faktiskt ;-)

På söndagen körde vi sovmorgon deluxe. Plockade upp tjejerna vid 08, ammade och sen somnade vi om till 10.50. Som Denkan sa "Ganska gött att få sova 12 timmar helt ostört med 4 månaders tvillingar!".

Till lunch blev det Mc Donalds. Fick en dipp så detta var nog maten jag behövde, om man kan säga så haha. Har nog varit lite dålig på bra mellis samt att dricka denna veckan, så har nog fått lite blodsockerfall. Så himla viktigt att tex dricka ordentligt när man ammar, speciellt när man ska mätta två stycken.

Det regnade i stort sätt hela dagen, men lyckades pricka in en liten promenix på 15 minuter när det var uppehåll så tjejerna fick lite frisk luft iallafall :-) Annars låg dom mycket i babygymmet, dom älskar verkligen det och kan ligga långa stunder i sträck.

Till kvällis blev det både sushi och thaimat, framför filmen En oväntad vänskap. Sett den några gånger innan men värt att tipsa om den!

Svårt att fånga dom små risgrynen på bild, tjejerna ligger gärna inte stilla förutom när dom ska sova så det gäller att vara snabb med att fota haha. Men man ser ju iallafall att där är två små gullisar!

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Nej men stora tjejerna som börjat få tänder 😍💯🙏🏼
nouw.com/johannagrahn