Min julafton i lite bilder

Pictures

Den 23e hade vi lite mys hemma hos oss med våra familjer. Vi åt pizza, massa godis, kollade på Dubai-och Thailandbilder och spelade bingolotto. Vi kom överens om att aldrig mer ha uppesittarkväll med bingo, fyran vad tråkigt det var haha. När alla hade gått hem var klockan över 00 så vi smygstartade julafton med att öppna några julklappar hehe <3

På morgonen var det lite färre julklappar för vi hade smygstartat på natten haha, men det hade kommit nya också. Såhär såg det ut under vår julgran.

Sen hade vi julklappsöppning i sängen. Jag fick bla öppna denna stora orange box, snacka om att jag var nyfiken haha <3

Sen åkte vi till graven och tände ljus, sen hem till mamma och pappa. Det är så kul hur man äter på julen ändå. Vi har alltid fika till Kalle Anka, kränger allt från fikonbollar och pepparkakor med ädelost till knäck och skumtomtar. Sen äter vi allt kallt, sen paus med julklappsöppning, sen äter vi det varma, sen paus med julklappsspelet, sen äter vi risgrynsgröt, sen paus, sen äter vi mandelkrubb med grädde och sylt och klinetter. Konstigt man har ont i magen när man ska sova haha.

Jag tyckte vi hade SÅ fin gran hos mamma och pappa i år! Mamma hade sagt "hej vi vill ha en kort o tjock gran" haha, det låter inte som den finaste granen men den passade perfekt!

På julen passar jag alltid på att ha på mig något rött. I år hade jag på mig en gosig tröja med volangarmar härifrån, kjol härifrån och skärp härifrån. Ska försöka hinna med att fota lite av mina julklappar också, så det kommer nog upp senare idag!

Gillar

Kommentarer

lindholm
lindholm,
Spännande att se vad som fanns i Louis Vuitton boxen!
nouw.com/lindholm