Min julhelg <3

Pictures, Min helg i bilder

Jag ligger långt efter i bloggnigen men vill ändå inte vara utan inlägget om min lilla jul! Det brukar bli så när jag halkar efter, att jag helt enkelt låter bli att blogga om det, men nu kommer det lite sent helt enkelt!

Lillejul började med en mysig långfrulle, som vanligt här hos oss <3 Skinkmackor med för mycket senap, mums - längtar redan till nästa år haha.

På eftermiddagen kom Nicole förbi och jag fixade lite julfika. Vi pratade mest om våra planer och önskningar inför det nya året, vad tar vi med oss från 2017 och vad får vi bara inte missa att göra 2018. Sen kom mamma och pappa också, och vi körde till graven och tände ljus <3

På kvällen blev det chark, bubbel och massa skratt!

Vi spelade även bingolotto, kanske det tråkigaste någonsin? Förra året bjöd jag och D hem våra familjer för lite bingolotto och då sa vi "aldrig mer", ändå blev det att jag satt med dubbla lotter i år haha.

Det blev iallafall massa mys i soffan och det är aldrig tråkigt <3

Sen blev det underbara julafton! Här är jag med typ alla mina julklappar som jag hade med mig hemifrån, det är faktiskt sjukt kul att ge bort klappar till dom man älskar. (och nej materiella saker betyder inte ett skit blablabla men klart man ska få julklappar på självaste julafton!)

Mamma hade styrt ihop det mest fantastiska julbordet som varje år, och min favoritomgång är helt klart det kalla med lax, sill, röror, ägg med räkor, löjrom osv osv. Äter mig alltid så mätt som möjligt på detta så äter jag lite varmt och sen kränger jag "desserterna" igen haha. Hade gärna velat ha en tallrik av detta nu faktiskt?

Mysiga hörnan i huset! Det känns alltid så himla tomt när man tar ner granen igen.

Älskar att man fortfarande blir bortskämd med julklappar som om man fortfarande var 12 år. Mest impad över min lillebrossas julklappar i år, han tänker alltid till och vill köpa dom bästa julklapparna <3

Mitt allt <3

Under julafton dricker jag huuuur många glasflaskor julmust som helst, tror min mamma räknade till 6st denna gång och då drack jag säkert någon i hemlighet också haha. Det blev en härlig julafton iallafall, lite annorlunda till föregående år men kul att kunna fira jul på olika sätt.

Årets jultröja kommer härifrån!

Juldagen började med brakmiddag! Värdparet hade köpt 7kg oxkött så man blev mätt bara av att kolla på det haha. En trevlig eftermiddag iallafall med då MAT haha, och gamla historier.

Sen anlände jag och Nicole till Claras lägenhet i Malmö där vi hade beställt sushi och bubbel! Hade attans trevligt och önskar kvällen var längre så vi hade kunnat stänna där ett tag till och snackat mer om livet och dess trevligheter!

​Sushi, bubbel och tjejsnack är verkligen en grym kombo. Här Malin och Nicole.

Vi hann iallafall med den obligatoriska skålbilden och massa skratt innan vi gick vidare! Hade sagt till mig själv att inte fotas med Clara pga att hon var så snygg och fräsch i sin spraytan, och jag ser verkligen blek ut haha.

Malin, Clara, jag och Nicole när vi precis hade anlänt till lägenheten där det vankades lite födelsedagsfest för Emma och hennes kompis.

Jag och 3 härliga brudar jag är glad att ha i mitt liv! Här var vi taggade till tusen, men jag och Nicole gick hem och somna i Claras säng redan vid halv tolv. Så kan det bli ibland haha, ni ser ju skillnaden i färgen på Emmas drink vs Nicoles drink :))))

Gillar

Kommentarer