Min lördag i bilder

Pictures

Vaknade vid nio och låg och drog mig lite i sängen. Lördagar är den dagen jag låter mig själv sova hur länge jag vill och somna om, men mår bäst av att gå upp direkt när jag vaknar.

Drack lite iskall vitamin well för att vakna samtidigt som jag betade av några mejl i en timme.

Sen gick jag ut en liten runda, det var so och blå himmel! Så glad man blir. Gick förbi affären för att köpa hem lite frukost också, vårt kylskåp ekade tomt imorse hehe.

Sen gjorde jag lite "nyttigfrulle" (förutom oboyen då haha), smoothie och äggknäcke, innan jag väckte Denkan, som lyckades sova 12 timmar haha <3

Sen ville jag träna men det var jag ensam om, så Dennis föreslog att han skulle släppa av mig på gymmet så skulle han storhandla sålänge? Jag bara va?

Jag nappade dock på förslaget och betade av ett ben- och rumppass, och fick komma hem till ett proppfullt kylskåp. Snacka om att jag drog vinstlotten idag!

Sen åkte vi ner i stan för lite lunch! Jag som alltid tar pizza på detta ställe tog idag en sallad. Ni vet den känslan när man känner att man för engångsskull är sugen på något lite nyttigare alternativ, då försöker man beställa det snabbt innan man ändrar sig haha. Ändrade dock mig direkt när jag fick salladen :/

Sen pussade jag babe hejdå, och mötte upp mammi istället.

Vi satte oss direkt på ett fik och gick igenom allt som hade hänt sen igår när vi lunchade, haha. Vi delade på en supergod cheesecake och jag drack varm choklad gjord på 70% choklad, mums!

Sen kom jag hem en snabbis och tände upp hela lägenheten med massa ljus (bästa med hösten/vintern!) och sen tog jag fram lite gottis tills Emma och Clara skulle komma.

Sen vid halv nio hade vi bord på 35:an där vi njöt av god mat, gott bubbel och massa skratt och skvaller. Så härligt att jag bara känt dessa tjejer i typ 5 månader, men ändå har vi så kul ihop och klickar SÅ bra <3

Gillar

Kommentarer

Maaandy,
Huuuur bra??? så borde fan alla dagar vara 😃 Vi får köra en middag på Drottninggatan när jag är i hibbi nästa gång 😃 kram finis!!
flavoursbymandy.se
andiclausen
andiclausen,
Ja det måste vi absolut, så skynda dig hem hihihi 😊<3 Kramis!
nouw.com/andiclausen