Min lördagskväll, ostron och bubbel!

Pictures

Och så var det onsdag igen, lillördag ju! Firar det med att visa bilder från min lördag för mer än 2 veckor sen haha, lillördag och lördag är ju typ samma dag. Var ute och åt med Johanna som ville fira mig för min födelsedag, snacka om att man blir glad när man fortfarande blir firad 2 veckor efter självaste födelsedagen haha. Vi började med friterade ostron och kletiga edamame, mums!

Bredvid oss låg denna sötisen, gissa om jag skicka videos till Denkan stup i kvarten? Vi har pratat löst om hund ett bra tag nu och att gosa lite med denna gjorde inte precis saken lättare.

Titta bara liksom? Frallorna är verkligen oemotståndliga när dom är valpar, men lika fina som vuxna också såklart.

En annan godsak som också gjorde mig sällskap i soffan var Nicole som var hemma från Stockholm. Alltid kul med bästishäng.

Till dessert fick det bli hot shots. Såklart ;-) Om jag druckit många sånna i sommar, hur många blir det då under hösten?

Vi åkte vidare och första stoppet blev denna drink. Mina favoritdrinkar innehåller såklart alltid bubbel.

Vi mötte upp Lukas och Niclas, Nicoles bror och pojkvän. Vi hade tydligen ganska roligt?

Sen gick vi vidare igen och de fina cava-drinkarna byttes ut mot vodka soda. Vi dansade lite, men mest skrattade och skrek vi nog, klassiskt för mig och Nicole haha. Jag kände att det var läge att gå hem när Nicole beställde in öl till oss, är det något jag inte dricker så är det just öl haha.

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Hej! Jag är nyinflyttad till Helsingborg. Hade varit kul om du i varje inlägg (exemplevis när du är ute och äter) skriver på vilket ställe detta är. För behöver verkligen tips och inspiration. 😊 tack!