Min morgon - Denkans födelsedag

Mina dagar

Igår vaknade vi upp till snö! Hur mysigt! Det blev ju snabbt blask men det var iallafall mysigt och fint så länge det varade.

Jag förberedde det sista inför Denkans födelsedag som var igår, vek ihop alla lappar och la dom i ordning. Kul att få pyssla lite haha. Min plan var att ge honom en lapp lite då och då under dagen med lite hintar om vad vi skulle göra. Blev superbra, och kul!

Vi hade redan bestämt att vi skulle äta frukost på ett konditori vid oss så jag behövde inte förbereda någon frukost på sängen, men något måste man ju få ihop med sången!

Ååååååh vilken mysfrukost vi hade! Snö utanför och så åt vi bl.a. lussekatter till frukost. Ska bli mer sånna frukostar nu i december alltså.

Han fick en lapp där det stod att han skulle ner i källaren och hämta en sak, och där var en ny lapp där det stod att han skulle plocka upp resväska och badbyxor. Sen uppe i lägenheten fick han en ny där det var en packlista etc :-)

Sen kom en bil och hämtade oss och körde oss till Kastrup! När vi körde neråt istället för mot Ängelholm så gissade han direkt Berlin haha. Så kul det var att överraska!

Gillar

Kommentarer