Min onsdag i bilder + extrem magont

Pictures

Onsdagen startade som alla dagar i sängen bredvid denna sömntutan <3 Tycker han är så gullig när han sover gömd bland täcket och kuddar haha. Här har jag ändå dragit ner täcket lite som ni kanske ser.

Vädret var ju underbart här igår så det vore dumt att inte unna sig en promenad! Så det gjorde jag såklart.

Mötte upp Denkan för lunch. Wallenbergare med potatismos, rårörda lingon, ärtor och gräddsås i mängder! Mums!

Sen shoppade jag lite nya träningskläder, bland annat den vita vindjackan ni ser på bilden. Kommer nog pigga upp lite när jag ska ut och springa!

Sen skulle vi iväg på middag, och jag fick bubbel <3 Lill-lördag precis som den ska vara!

Det var gräddig hummersoppa med hummer och räkor till föris och sen rådjur med allt gott därtill till huvudrätt. Sen var det någon tårtvariant med maräng och äpple till efterrätt, men då var jag så mätt att jag visste inte riktigt var jag skulle ta vägen haha.

Med den sjukaste magvärken på länge åkte vi sen hem med denna låten dunkandes i högtalarna, den piggar upp! Men jag hade så ont i magen igår, och faktiskt megaont när jag vaknade imorse också. Tror inte jag är laktosintolerant men kan det ändå bero på laktos? Köper bara hem laktosfritt, men igår var det ju massa vanlig grädde i all mat jag åt så det kanske blev en liten chock. Vet ni något om det? Att man kanske kan bli ovan att äta laktos?

Gillar

Kommentarer

sottochsalt
sottochsalt,
Lägg av vad gott! 😃
nouw.com/sottochsalt
andiclausen
andiclausen,
Ja det var gott iallafall! 😊 kram
nouw.com/andiclausen
Evelyn
,
Det kan ju vara så att du blivit laktosintolerant med åldern, aldrig fel att kolla upp =)
andiclausen
andiclausen,
Nej det är sant! Skadar aldrig att kolla läget 😊 kram
nouw.com/andiclausen
Elin
,
Jo, men eftersom att vi människor egentligen inte är gjorda för att dricka mjölk så behöver kroppen producera en bakterie som gör det möjligt för oss att dricka mjölk. Genom att dricka mjölk så fortsätter kroppen producera denna bakterie. Men om man sedan tar bort mjölken under en lite längre tid så kan man alltså "göra sig själv" till laktosintolerant. Kan passa på att säga tack för en väldigt bra och inspirerande blogg också!
andiclausen
andiclausen,
Ah, det visste jag faktiskt inte! Kanske får börja köpa hem lite vanlig mjölk emellanåt då, eller kanske bara äta mer marabou, det är ju inte laktosfritt 😉 åh, då vill jag passa på att säga tack tack <3
nouw.com/andiclausen