Min onsdag i bilder

Pictures

Började min onsdag men en skön promenad ihop med Denkan, det kändes pyttelite som vår! Fåglarna kvittrade, vinden var inte sådär iskall och hjärtskärande som den brukar och det har verkligen blivit ljust på morgnarna nu och det gör ju en extra pigg!

Gjorde sedan denna bowlen till frukost + 2 ägg. Jag har i nästan 1 dl havregryn i mina bowls så man blir verkligen mätt!

Sen gjorde jag och några kollegor detta testet på jobb, jag fick nästbäst? Riktigt sjukt haha, gör ni också testet HÄR

Sen mötte jag upp mammsen för lunch, idag var det dansk fläskestek och det var faktiskt riktigt gott. Aldrig testat innan men idag var det precis vad jag var sugen på (gräddsås, mos och potatis) så det satt fint.

Såhär såg jag ut. Lite vårigt men ändå inte, tjocka vinterjackan är fortfarande på!

Mötte upp Denkan för en liten fika. Förstår verkligen inte varför jag börjat typ älska semlor? Jag har aldrig riktigt tyckt om det utan mer ätit 1-2 om året för att man ska (haha) men i år har jag verkligen fått mersmak för det - ätit en hel del. Jag byter ut mandelmassan mot vaniljkräm, mums!

På kvällen vankades det sushi-middag, och ni ser ju hur gott det var. Tyvärr så äter jag alltid alldeles för mycket när jag äter sushi så jag liksom föräter mig på det, så efteråt brukar det alltid dröja innan jag vill äta det igen haha. Samma visa denna gång.

Avslutade onsdagen med en liten godispåse innan jag somnade i Dennis knä framför en film. Grejen var att vi faktiskt såg en riktigt bra film som jag verkligen ville se, men är klockan efter 22 är sannolikheten för att jag ska somna väldigt stor haha.

Gillar

Kommentarer

JosefineMoberg
JosefineMoberg,
Vilken mysig dag! 😃
nouw.com/josefinemoberg
rakeles
rakeles,
Låter som en bra dag!
nouw.com/rakeles
lindholm
lindholm,
Gjorde också testet, himla kul men svårt! Fick 29570
nouw.com/lindholm