Min överraskning till Dennis

Pictures, Mina dagar

Denkan fyllde ju år i tisdags och min present till honom var några dagar i Berlin! När vi checkade in på hotellet i Berlin så möttes vi av denna gigantiska julgran, drömmen att kunna ha en liknande i framtida hus hehe.

Vi tog oss ut på stan en liten runda, njöt av att vara i Berlin bara. Det var julmarknader, julpynt, matstånd osv lite överallt vilket bara var sååå mysigt. Hamnade bla på Gucci och fick syn på något jag ville ha!

Sen slängde vi oss i sängen för att vila lite, kolla bara på kuddarna - hur sugen blir man inte på att lägga huvudet på dom? Denkan fick även det sista kuvertet för dagen där det stod att han skulle göra sig lite fin för middag och överraskning!

Jag körde på svart och mina cowboy boots som nog är inne på sin tredje vinter, men dom blir bara snyggare ju mer dom används!

Helt okej entrance till restaurangen va? Jag älskar alla dessa ljusslingor nu på julen.

Min sista överraskning för dagen var att Ricky som bor i Berlin också skulle vara med på middagen. Dom spelade i samma lag när vi bodde i Tyskland för några år sen, det var några killar till jag gärna hade velat få ihop men dom bor i andra städer/länder nu pga fotboll och annat så det var lite synd. Men Dennis blev så glad och överraskad att Ricky var där haha, även fast det inte var så längesen dom sågs då Ricky hälsat på oss 2 gånger i Helsingborg :-)

Franzi var också med, som är min vän från när vi bodde i Tyskland. Hon var ihop med en av killarna i laget som Dennis var tight med (som bor i Nice idag) och det var på den vägen vi lärde känna varandra. Sen har hon varit här i Helsingborg och jag hos henne i Berlin. Så kul att vi håller ihop. Sen att jag aldrig fastnar på bilder är kanske inte lika kul men jaja.

Vi var på GRACE, och förutom härlig atmosfär så var maten riktigt god också. Detta är precis sån mat jag ÄLSKAR.

Finns sötpommes på menyn så blir det alltid minst en sådan skål! Alltid lite nervöst om dom är goda eller inte, hemskt att vara sugen och sen är dom helt mjuka tex haha. Dessa var dock mer än godkända!

Min finaste finaste finasteee älskling! <3 Där bak ser ni även Mick Jaggers dotter om ni undrar haha. Så himla konstigt att vi såg henne på denna restaurangen, sen två dagar senare hamnade vi på borden bredvid varandra på en annan restaurang. I Berlin liksom.

Hur mysigt är inte detta då? Tänker på min egna julgran och inser hur ruttig den är när jag ser denna. Får lägga i en extra växel till nästa år helt enkelt.

Massa skratt med denna pinglan! <3

Dock inte lika mycket flabb som dessa två. Man blev glad bara av att kolla på dom haha! Det var ju faktiskt lite tanken också, att dom skulle ha kul och att Denkan skulle bli nöjd, glad och överraskad vilket han blev. Så jag var faktiskt ganska nöjd med årets födelsedagspresent. Grattis igen, i efterskott, älsklingen <3

Gillar

Kommentarer