Min söndag i bilder

Pictures

Jag är en tjej som ALDRIG har ångest, men imorse vaknade jag faktiskt upp med det. Inte alls kul, berättar mer om det imorgon. Kom hem 04 på natten och vaknade 08, tog på mig och gick ut på promenad. Köpte bullar och hämtade 3 paket. Och så började det såklart att regna när jag hade halva vägen hem. Man kan bara skratta åt det faktiskt haha.

Sen gjorde jag min lilla vlogg! Det tar ändå lite tid att klippa osv, men ändå mysigt att bara pyssla med det. Roligt att gå igenom alla videos från Stockholm dessutom, filmade mycket men tyvärr var inte ens hälften bloggmaterial haha. Kul hade vi <3

Sen blev set dags för lunch. Vi ville gärna röra på oss så lite som möjligt så då var det tacksamt att bo ovanför en pizzeria. Jag tog faktiskt kebabSALLAD, gör man ens det? Gissar att jag fortfarande hade liten ångest. Vi satte oss istället i bilen och lyssnade på skön musik.

Vi åkte ut till landet. Skönt att det räcker att man åker 10min med bil och så är man helt utanför stan, lagom lilla Helsingborg <3 Jag hade på mig mjukis från Pink Sweden, skor från Asos, väst från H&M och raybans.

Lyxen att få bli serverad plock, grillat och lite vin! Verkligen så gott. Sen blev det soffhäng framför Mästarnas Mästare och så lite godis på det. Skönt avslut på världens bästa helg typ, haft en SÅ rolig helg! Varit med familj och vänner och bara haft det gött <3 Men mer om det imorgon, nu somnar jag.


Gillar

Kommentarer

L
,
Får man fråga vad ångesten berodde på?..