Min torsdag i bilder

Mina dagar

Gårdagen började med ett svettigt pass på gymmet. Visst brukar jag skriva just "svettigt pass"? Grejen är att jag 9/10 gånger ser ut som om jag kommit direkt från duschen när jag tränar, jag blir verkligen sjukt svettig. Typ när jag börjar svettas lite så blir jag taggad så tränar jag lite tuffare så vips dör man svettdöden. Samtidigt är jag inte på gymmet för att vara snyggis så det känns mycket bättre att se ut såhär än att gå med ett lager smink och perfekt hår, hehe.

På lunchemenyn stod pizza! En pizzalunch i veckan brukar det bli, och det känns faktiskt som en bra rutin tycker jag. Igår blev det salami och caprese, perfekt att dela!

Efter jobb blev det 60min hot yoga. Tredje yoga-passet på 6 dagar, känns bra :-) Har gått på lite yoga då och då, men känner att jag vill få in det som en veckorutin då det 1. är skönt 2. bra träning 3. jag behöver det både för att slappna av i huvudet samt till att stretcha min kropp efter all träning. Så det kommer inte blir 3 pass/veckan men skulle vilja få till iallafall 1/vecka. Innan tycker jag det varit svårt att gå på passen för jag inte känner att jag får ut så mycket av det, men nu när man gått ett par gånger kontinuerligt så börjar man hitta sin grej i det, och framförallt - lyckas släppa allt utanför den salen och bara fokusera på sig själv och yogan. Namaste! Hej!

Sen mötte jag upp Denkan och vi körde runt till olika små möbelhus och dylikt! Vi shoppade ny kyl och frys, ny diskmaskin, ett litet soffbord och så blev det några kuddar. Hade önskat vi även kom hem med en matta till vardagsrummet samt ett köksbord, svårt att komma hem med det dock när man inte vet vad man vill ha.

När vi ändå var ute i svängen så körde vi inom till Matilda för lite kaffe-och temys <3 Det slog mig då hur mysigt det är med höst! Kallt ute, komma in i ett varmt hus med massa tända ljus, lugn musik och så bara surpla på något varmt medan man sitter och pratar. Mys mys myyyys!

När vi kom hem så blev det soffhäng med Zoi framför Gåsmamman 3, sett alla 8 avsnitt nu av den säsongen och jag gillar verkligen den serien. Säsong 2 och 3 är mycket bättre än 1an så kan ju faktiskt rekommendera er att kämpa er igenom 1an som jag hört några tycker är trist. Obs, spoiler alert ;-) Taskigt kanske?

Sen gick jag och Zoi och la oss vid 21:30, och somnade strax därefter. Känns skönt att bara gå och lägga sig när man känner ögonlocken börjar bli tunga, jag pallar aldrig kämpa mig kvar framför teven bara för att utan gå hellre och lägger mig. Dessutom är det perfekt att lägga sig tidigt på torsdagskvällar så vaknar man upp pigg på fredagen och superredo för helgen!

Gillar

Kommentarer

Sandra,
hej, veckans blogg är igång startat och skulle vara kul om du ville vara med. Vinnaren visas för 100+ läsare per dag, kram på dig! http://www.devote.se/sandraabo...
www.devote.se/sandraaboqvist