Min torsdag i bilder

Denna veckan har jag och Johanna varit SÅ duktiga med träningen! Här är vi på gymmet 06:15! Eller detta ser ju ut som slutet på passet, så kanske 07:00 då hehe. Vi körde 25 minuter intervaller på bandet och sen avslutade vi med mage och rumpa. Måste ju vara bästa passet!

Sen åt jag lunch på Zabzi! Har ni Helsingborgare ätit där? Jag tar alltid deras friterade halloumi naan med sötpommes. Känns som ett riktigt festligt vegetariskt val!

Jag och Denkan tog en sväng ut till Butiken (som jag tror det heter?) och köpte på oss mer porslin! Det år verkligen kul med lite udda tallrikar, skålar osv.

Efter det satte vi oss på Koppi för en liten fika i höstmörkret. Helt sjukt att det är svart ute redan kl 16 på eftermiddagen? Men får väl se det som så att det faktiskt är mysigt!

Sen kom äntligen vår nya kyl, frys och diskmaskin upp i lägenheten! Det var lite tight i hallen tills vi hade fått bort all frigolit ur lägenheten, visste ni huuuuur mycket frigolit dom har runt dessa varor? Som att bada i ett frigolit-bad haha.

Senare på kvällen åkte vi hem till mamma och pappa och åt spagetti och köttfärssås. Med mjölk och cola. Den kombon får man bara serverad av mammsen ;-)

Gillar

Kommentarer