Min torsdag i bilder

Mina dagar

Det blir sällan morgonträningar nu förtiden, tyvärr. Det är både kallt och mörkt + jag har inte den "stressen" längre att jag bara hinner träna på morgonen, så då är det lättare att ligga kvar i sängen. Jag försöker iallafall sakta men säkert att hitta tillbaka till den rutinen igen, även fast jag ändå tränar typ 2 tidiga morgnar i veckan fortfarande. Men känner att 4-5 är mycket bättre! Det är på tok för mycket folk på kvällarna (om man inte går på pass vill säga..)

Lite sidospår. Skulle egentligen bara skriva att jag började torsdagsmorgonen med ett gympass. Nog inte "gymmat" sen november, så det var inte speciellt kul haha! Man kommer så snabbt ur det. Nu går jag mestadels på eftermiddagspass med någon vän, innan gjorde jag ALDRIG det. Kul med variation iallafall!

Fördelen med att träna det första man gör på dagen är att det oftast sätter nivån för dagen, vilket resulterar i en bra och hälsosam frukost till exempel! Det blev smoothie gjord på naturell yoggi, hallon, blåbär, mango, banan och lite honung, scramble eggs med babyspenat och tomat samt ett glas färskpressad äpplejuice. Hej goda frukost!

Samtidigt som jag åt frukost så kollade jag ett avsnitt Farmen som jag missat kvällen innan. Kan vara världens bästa tv-program? Haha! Började kolla Farmen förra säsongen och blev fast, samma i år haha. Bilden är inte från gårdagens avsnitt, men det kan vara bland de bästa meningarna jag hört - skrattade så mycket.

Sen vips var det lunchdags och den spenderades på Zushi, såklart. Tror jag snittar 3 ggr/vecka där, så jag är glad att stället finns. Jag

Kom över denna bilden och bara känner jag vill gå klädd såhär varje dag! Sååå snyggt! Har liknande skor och tröja, men inga gråa kostymbyxor så det får väl skrivas upp på shoppinglistan. Sen är det ju riktigt snyggt med en vinröd väska också!

Sen blev det lägenhetsvisning innan jag och Johanna landade nere i stan för lite bubbel och tjejsnack. Det var så lugnt och skönt ute, blandning mellan januari och en torsdag kanske men det ska helt klart bli fler bubbelkvällar på torsdagar framöver. Vardagslyx ni vet.

Skål för livet!

Gillar

Kommentarer

Yela
Yela,

Ser ut som en mysig kväll! 😃 Älskar blombuketten

nouw.com/yela