Min träningsvecka!

Fitness

God morgon! Kom precis hem från en snabb promenad och nu är jag verkligen så trött i kroppen, träningsvärk lite här och var men det är väl precis så det ska vara emellanåt. Får ofta frågor om hur jag tränar på en vecka, så ska försöka att komma ihåg det lite bättre så jag kan dela det här! Den senaste veckans träning har iallafall sett ut lite såhär:

Lördag - 20 min cardio, 40 min gym (ben och rumpa)
Söndag - 30 min intensiva och korta intervaller utomhus
Måndag - 45 min intervallpass (helkropp), 45 min spinning
Tisdag - 5km löpning samt 20-30 min backintervaller med pappa
Onsdag - Skulle gått på 45 min IW men var bara inte sugen så blev 15 min trappmaskin, 35 min gym (ben, rumpa och mage)
Torsdag - 60 min morgonpromenad

Denna veckan har jag verkligen tränat på bra! Verkligen inne i ett bra flow nu efter lilla dippen när jag var sjukis. Hade dock velat hunnit med yoga också då jag vet min kropp behöver det, men de flesta dagarna är det så dumma tider på det, runt 19-21. De timmarna vill jag inte spendera på gymmet, då är jag antingen hemma och myser/ute och äter/pluggar/iväg, så gymmet är bara runt 06-07 morgonen eller runt 16-17 på eftermiddagen. Aja, riktigt i-landsproblem det där haha, får väl se om jag testar på de sena passen nästa vecka.

Nästa vecka ska jag förutom att klämma in yoga, springa mycket! Både intervaller och lite kortare pass (5-7km). Förra sommaren sprang jag 5km på 21min något, så det måste jag komma tillbaka till typ nu! Så himla mycket roligare att springa när man får bra tider och känner sig pigg och lätt!

  • Fitness

Gillar

Kommentarer

messymix
messymix,
Vilken kämpe! 😍👏Jag hade också riktigt bra tider för ett år sedan men efter sjukdomar och dålig motivation så är jag nere på 5km på 40min... 😕 men men, only one way up! ☝
nouw.com/messymix