Min underbara helg i bilder

Min helg i bilderInnehåller affiliate-länkar

I fredags vankades det dags för julbord med jobb. Vi var 129 glada själar som började med lite mingel och tipsrunda a la juledition. Sen vidare till Nellys för hederligt julbord.

Som sagt, över 120st men endast få som sedan dansade som ni ser. Jag dansade såklart, blev till och med svettig emellanåt haha. Trubaduren/DJn som var där var dock inget att hänga i granen, men vi hade kul ändå.

Sedan var vi ett gäng som gick vidare men jag hann inte vara med så länge innan Denkan hämtade upp mig. Några kollegor tjatade att jag skulle stanna men är glad att jag åkte hem.

Min gosiga kappa hittar ni HÄR

Tack vare att jag kom i säng innan tolv så kunde jag checka in på gymmet innan kl 10 på lördagsmorgonen. Kändes skönt!

En dusch på det och mysiga kläder så var jag redo för en lunch.

Min långa svarta kappa finns HÄR

Det var ju lördag så jag hade på mig ett par glittriga strumpor för att pigga upp dagen lite extra!

Mina strumpor hittar ni HÄR

Det blev en salladslunch på Etoile, mums! En sallad med extra allt, både gott och bra för lilla kroppen.

Vad är en lördagslunch utan en kaka till efterrätt? Det blev en saffransbulle, skitgod men det förstår ni ju.

Från en fika till en annan - vi åkte hem till Farfar för mys. Där fanns det en hel del godsaker, mamma hade tex köpt dessa skumtomtar doppade i choklad. Ett måste på julen tycker jag.

Resten av familjen var också där såklart. Vi kollade på gamla bilder, pratade om hur det var förr i tiden, om julen och slutligen så krängde vi pepparkakor med ädelost. Även det ett måste på julen!

På kvällen var jag hembjuden till denna donnan för lite gotte!

”Lite gotte” var väl en underdrift, det var ett fullproppat bord jag möttes av. Fullproppat med en massa gott, fint var det också!

Där satt vi i flera timmar och åt, drack och pratade om livet. Sånna kvällar man behöver lite då och då.

Vid 01 åkte vi ner i stan, drack en drink och sedan åkte vi hemåt igen. Jag var SÅ glad när jag satt i taxin hem att vi var så kloka som åkte hem när vi faktiskt inte ville hänga på stan och dricka fler drinkar.

På söndagen gjorde jag några ärende på stan innan jag köpte lunch och åkte hem till mina föräldrar. Sallad och julmust, ingen dålig kombo!

När alla hade ätit sin lunch så var det dags för julbak! Vi har inte hunnit tidigare men detta var mysigt sätt att fira tredje advent på tycker jag. Det blev självklart ett stort lass med saftiga lussebullar!

Sedan blev det även en lakrits- och chokladfudge som är himmelskt god. Får hålla mig för att inte äta upp allt direkt haha. Julmusik på högsta volym, ett lugn varvat med lite kaos, hela familjen samlad och julbak gav harmoni i min kropp! <3

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Wow vad det ser mysigt ut 😊
nouw.com/charlottahagg
andiclausen
andiclausen,
linndossing
linndossing,
Gud vilken underbar helg du haft!
nouw.com/linndossing
andiclausen
andiclausen,
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Sååå mycket roligt och mysigt! Gillar dina skor!
nouw.com/juliavnmelin
andiclausen
andiclausen,
Tack du!! 😘
nouw.com/andiclausen