Min viktiga ensamtid, julbord med våra familjer och 101års fest

Min helg i bilder

Torsdag och här kommer min helg i bilder! Detta skulle ju komma upp i måndags, men när man har bloggen som ett litet extrajobb/syssla så räcker inte tiden till alla gånger. Bättre sent än aldrig är dock ett väldigt bra uttryck i detta sammanhang.

Helgen inleddes med att försöka få ihop denna väska. Trodde jag skulle svimma, det var riktigt svårt haha. Dennis är dock duktig på att packa osv men jag ville klara det själv, men tror ingen hade kunnat packa det bättre ändå. Där i är bl a 3 par skor, 2 neccessärer, 2 par byxor, 2 kavajer, en jacka, en väska osv. Haha. Det är absolut skönt att flyga med handbagage samt man behöver verkligen inte mer för 3 dagar, men det är svårt som tjej att få ihop det - speciellt om man shoppar.

​Vad är en fredag utan rödvin och tapas? Sen blev det bara soffhäng framför På Spåret ihop med chipsskålen! 

Lördagen började med en lätt liten frulle.

Vi åt bland annat pepparkaksfil med pepparkakor! Mys!

Resten av lördagen spenderade jag bara hemma. Plockade undan, städade lite, lyssnade på ljudbok, hade både kropps- och ansiktsmasker samt hårinpackning innan jag körde lång-peeling i duschen. Jag är en sån tjej som verkligen behöver lite egentid då och då + att jag saknade att bara vara hemma i lägenheten, men december är ju verkligen inte en sån månad som ger en luckor för sånt. Då får man ibland bara ta sin egna egentid haha.

På kvällen kom våra familjer hem till oss på några glas bubbel innan vi skulle bege oss vidare. Det såg väldigt mysigt ut när vi alla 10st satt i vardagsrummet och skålade. Livskvalité att kunna umgås med båda sina familjer <3

Det vankades alternativt julbord på Kol. Jag åt mest av det kalla då sånt småplock är det bästa, och det var väldigt gott. Testade deras juldrinkar också, dom var inte så roliga dock.

Våra älskade föräldrar! Tack för allt ni gör för oss :')

Jag stannade kvar ute en sväng efter julbordet vilket resulterade i att man var lite seg när man vaknade på söndagen. Denkan räddade mig med att köpa hem kobbe och cola!

Sen trippade jag bort till min farmors syster för att ge en liten adventspresent och snacka om livet lite. Min farmors syster Gun är väl runt 75-80år i passet, men 25-30år i huvudet så det är verkligen kul att prata med henne haha.

Sedan var det dags för 101års fest, Denkan, hans farfar och kusin slog ihop sina födelsedagar (bra ide med tanke på 10 dagars mellanrum sammanlagt typ).

Har ni någonsin sett en större plankstek? Kan tyckas drömmen var en tjej som kvällen innan druckit några drinkar, men denna var så stor att hur mycket man än åt så kändes det som det var lika mycket kvar haha. God var den iallafall!

Sötaste lejonet som var en av dom 3 som fyllde år. Visst ser man på bilden hur busig hon är?

Som om inte maten vi hade ätit var nog så avslutade vi med marängtårta. Med tanke på att jag tydligen inte har något stopp så slutar man typ aldrig äta så man mådde ju sådär när man skulle sova efter allt man hade fått i sig haha.

Gillar

Kommentarer