Mina favoritkampanjer just nu!

Fashion Inspo

Gucci och Dior solbrillor: En kampanj det känns som bara inte får missa! Många av sommaren hetaste modeller är upp till 64% rabatt, snacka om kap! För att komma till kampanjen klickar HÄR.

Roos interior: Dessa underläggen har ni nog inte missat, inte så konstigt med tanke på hur snygga dom är! Glasunderlägg till vänster och dom andra två är grytunderlägg. Jag klickade hem den till höger! För att komma till kampanjen klicka HÄR.

NA-KD: Fina plagg till 50% rabatt, allt från partytoppar till fina sommarklänningar. För att komma till kampanjen klicka HÄR.

Orrefors: Ett av mina favoritmärken när det kommer till glas, nu till 50% rabatt. Jag tycker tex att Difference Mature vinglasen till vänster är typ de snyggaste vinglasen som finns. Goda att dricka ur dessutom För att komma till kampanjen klicka HÄR.

Louis Vuitton Vintage: En favoritkampanj som kommit tillbaka, endast fåtal produkter kvar dock. Tycker verkligen att dessa väskor blir snyggare med åren och ju mer dom används, skönt att kunna köpa vintage då! För att komma till kampanjen klicka HÄR.

Gillar

Kommentarer

alicemalmstrom
alicemalmstrom,
Älskar väskan!!
nouw.com/alicemalmstrom
Sophiehelena
Sophiehelena,
massa fint 😊
nouw.com/sophiehelena