Mina lugna morgnar, smarrig fika och sommaroutfits

Mina dagar

Detta inlägg skulle kommit upp för typ en månad sen, vet inte riktigt vad som gick fel där. Dock tycker jag det är synd att bara slänga inlägget i slasken, så det kommer upp nu istället! Kan ju lägga en liten kommentar efter bilderna så ser vi om livet ser någorlunda likt ut?

Inget fel på mina morgonrutiner just nu alltså. Äter frukost i lugn och ro framför mejlen samtidigt som jag lyssnar på ett eller två sommarprat. - Detta gör jag fortfarande!

Denna kjolen brukar bara åka fram utomlands, men nu när man med största sannolikhet ska stanna i Sverige resten av året så fick den åka fram nu istället! Men den är typ för somrig och gullig att den knappt passar in i Sverige? Haha. - Det är utomlandsvärme i Sverige just nu, så detta stämmer ju också!

Mina älsklingar som sover i sin säng precis bredvid oss. Så galet mysigt att dom fortfarande sover i den lilla sängen. - Vi har byggt ut deras säng, men det är lika mysigt för det.

Pappa har ju kommit med frukost minst en gång i veckan under denna covid-period + semestrar, och när mamma varit ledig har hon hakat på. Att äta frukost med sina föräldrar är så himla mysigt, det känns liksom lite som när man bodde hemma igen. - Mina föräldrar jobbar igen, men har nog semester snart igen så då förväntar jag mig frukost igen ;-)

Hur mina morgnar alltid startar - att jag ligger och myser emellan dom i vår säng. Har jag tur somnar dom inte om direkt så då kan jag pussa och gossa hur mycket jag vill utan att vara rädd för att dom ska vakna hehe. - Detta är bestående och jag hoppas att mina morgnar startar såhär en låååång tid framöver.

En bättre fika för någon vecka sedan! När man inte kan bestämma sig för vilken bakelse man helst vill ha, så tar man båda helt enkelt. - Fikar ju fortfarande galet mycket, dessa wienerbröd har haft en stor roll under mina fikastunder men tror dom slutat säljas nu.

Detta wienerbrödet är favoriten just nu. Inte så konstigt kanske? - Nej inte konstigt faktiskt men nu har jag en ny favorit haha.

Denkan har fått en dille på pepparrot och kallrökt lax så han har fixat dessa goda knäckisarna till mig, toppat med dill, rädisor och mer pepparrot! Grymt gott! - Det var ett tag sen han gjorde dessa till oss men jag ska helt klart påminna honom om att köpa en kallrökt lax så vi kan göra dessa igen.

Att få starta varje dag med bebisgos känns verkligen lyxigt, och ännu mer lyxigt är det när Denkan ligger kvar med oss <3 - Japp det är ju mysets mys att få ha pappa hemma ibland också <3

Det bästa som finns, när våra tjejer skrattar. Det blir oftare och oftare, mer och mer, och nu även högre och högre! Snart är det där bebisskrattet äntligen här :-) - Det är fortfarande två glada bebisar som ler och skrattar mycket, och ibland tränger sig det där underbara skrattljudet fram så får en att bli helt knäsvag.

Om det är någon som är BRA på att kvällsfika, måste det nog vara vi haha. Det finns någon inte en enda gång som vi är hos mina föräldrar och det inte plockas fram något lite senare på kvällen. - Dom där sena kvällsfikorna förtärs ofta hemma nu istället för hos våra föräldrar tex, vi lägger tjejerna tidigare nu och föredrar då att vara hemma såklart så det blir lugn och ro för dom. Men kvällsfikorna finns fortfarande kvar!

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Så himla fin du är!! 😊
nouw.com/charlottahagg