Mina mål/planer 2017 vs 2018

Pictures

Hej på er! Ett inlägg jag tänkte kan vara roligt att ha och kolla tillbaka till är ju mål/planer man har för kommande år. Jag som annars är en väldigt motiverad tjej känner mig just nu väldigt omotiverad, kanske för att klockan är runt 06.30 på morgonen haha. Ska iallafall försöka!

Mina mål/planer för 2017

- Åka till Usa. Att det tydligen ska vara så svårt att prioritera en resa dit trots att jag verkligen vill dit? Nej, fortfarande inte varit i USA.

- Köpa lägenhet. Yes! Vi bestämde oss för att bli kvar i Helsingborg och sen dök det äntligen upp ett lagom renoveringsobjekt för oss att börja med, så i somras köpte vi lägenheten ju.

- Spara en viss summa pengar. En punkt jag klarade ganska tidigt på året, sen försvann ju en del av dom pengar i och med lägenhetsköpet men känns ändå fortfarande som ett sparande då köpa lägenhet är en investering.

- Besöka ett nytt land. Känns faktiskt tråkigt att svara nej på denna frågan? Vi hade lite resplaner under hösten som vi hoppade med tanke på att vi ville lägga fokus på lägenheten, så om det inte vore för det hade jag nog kunnat bocka av ett land!

- Umgås mer med de gamla i släkten. Min släkt ses väldigt ofta men jag ville helt enkelt träffas mer på spontana middagar, fikastunder osv. Blivit några sånna men kunde absolut blivit fler! Det är ju underbart hur mycket man lär sig av att bara sitta ner och prata om ingenting med gamlingar haha.

- Springa ett halvmarathonlopp. I April sprang jag och pappa Berlin halvmara vilket var så kul. Trodde jag skulle springa mer under årets gång, men har i princip inte sprungit sedan dess vilket faktiskt känns riktigt tråkigt. Är nog alldeles för fokuserad på tider osv för att kunna gå ut och "bara springa".

- Springa milen på 45min. Ett träningsmål jag faktiskt trodde jag skulle klara under årets början, men har som sagt inte alls sprungit mycket under året.

Okej, det var några mål/planer jag kom på att jag hade för 2017. Inte så nöjd med hur det gick dock haha, men det är ju inte så att man har det med sig under året utan det glömmer man bort. Ska vi kika på mål/planer för 2018 istället?

- Spara en vissa summa. Att spara pengar och vara mån om det är något jag tycker är kul och motiverande, så det är givet även i år.

- Åka till USA. Försökte tänka till om det är rimligt att vi kommer åka dit i år men det har jag egentligen ingen aning om, men jag vet ju att jag vill dit så det känns ändå som en kul grej att ha med även i år.

- Bli duktig på att laga mat. Vi lagar på tok för lite mat, äter ofta ute, köper take away och äter mycket hos våra föräldrar. Jag älskar att göra det också såklart, men att laga mat är något jag vill vara bra på! Kunna några trevliga recept osv. Denkan är duktig på att laga mat så när vi väl lagar hemma så låter jag alltid han sköta det, men ska ta för mig mer haha.

- Ha många middagar hemma hos oss. Hör ju lite ihop med ovan, men även att det bara är så mysigt att ha folk över. Vi har haft del nu på slutet av året när lägenheten blivit klar, så nu ser jag fram emot många fler under kommande år!

- Besöka ett nytt land. Givetvis är detta en punkt som måste vara med, förutom USA så hade jag gärna velat åka till Serbien där Dennis halva släkt är ifrån/bor och sen bara något land jag inte varit i. Kanske länder till dessa städer - London? Tel Aviv? Milano? Jag har varit i Italien men aldrig i Milaaaaan.

- Ta mer bilder. Trots att jag är ganska aktiv på både blogg och instagram tar jag alldeles för lite bilder. Eller jag tar ändå ganska mycket bilder som är för privat bruk så att säga, men vill helt enkelt ta mer. Bilder är både kul att ha och kolla tillbaka på.

- Starta företag. Hur svårt kan det vara? Skulle göra det 2017 också men vissa saker verkar jag vara mästare på stt skjuta på. Men vi håller tummarna att jag gör det 2018 istället haha.

- Bli mer spontan. Inte så att jag inte är spontan nu, men 2018 vill jag bli ännu mer spontan och bara njuta av livet extra mycket liksom! Man blir ju inte precis yngre så man får passa på att vara spontan och bara göra massa saker medan man kan ;-)

Gillar

Kommentarer