Mina vänner svarar på frågor om mig - Matilda Cervin

Frågor och svar

God morgon på er! Idag får vi en ny kategori i bloggen - Mina vänner svarar, hur kul? Kom in på någons instastory och såg det och tänkte bara gud vad kul att ha med som inlägg i bloggen.

Först ut är en av mina absolut äldsta vänner, och även en av mina bästa vänner. Vi har hållit ihop i många år trots att vi varken har gått på samma skola, haft samma kompisgäng eller befunnit oss i samma världsdel. Vi har liksom alltid vetat vart vi har varandra oavsett vart vi är eller hur lång tid det gått, och det tycker jag definierar en bästa vän väldigt bra.

När jag och Matilda var i Alanya 2009 med familj

Hur och när lärde du känna Andrea?
Jag minns inte exakt när jag började känna Andrea, men vi var väldigt väldigt små, typ 5? Våra föräldrar var kompisar och vi tvingades umgås med varandra då med. Först gillade vi inte varann, du lekte med mig lillasyster, men sen blev vi BFF's.

Om ni är ute och äter, vad beställer Andrea då?
Hon beställer gärna en pizza, sushi eller gröna långa ärtor. Caesarsallad på Linnéaträdgården är också gottis för Andrea.

Kommentar från Andrea: Haha gröna ärtor... Gissar att du menar edamamebönor?

En galen partykväll 2010 / Uteserveringshäng 2014

Vad får Andrea att skratta?
Andrea älskar att "hån-skratta", med en blick kan vi dö för vi fattar vad vi menar!

Vilka 5 ord beskriver Andrea?
5 ord... Envis, familjekär, Grynet(ta ingen skit), okomplicerad och lycklig.

Picknick i Stockholm 2013

Hur upplever du Andrea i grupp?
Det beror på i vilken typ av grupp. I en grupp med massa kompisar som är lika Andrea tar hon för sig mycket. Men en grupp som inte alls är som Andrea vill hon bara gå därifrån (ex vegetarianer eller fjällräven)

Kommentar från Andrea: Älskar hur Matilda alltid säger exakt vad som kommer upp i hennes tankar. Tänkte att jag skulle försvara mig angående "ex vegetarianer och fjällräven" men sen tänkte jag igen och det är ju något roligt internt mellan mig och Matilda som vi har kört med i säkert 8 år så det får vara så haha.

Vilket är ditt bästa minne med Andrea?
Eftersom jag känt Andrea i typ 20 år så har jag så många bra minnen med henne. Några av dem är: vår resa till Turkiet, vår resa till Smygehuk, hunden, resor till Stockholm, svininfluensan (ha ha ha)

När jag hade kommit hem från massor av veckor på Mallis 2012 / När jag kommit hem från massor av veckor i Tyskland 2014 och Matilda sprang från sitt hus över till mig för att ge mig en kram

Vilken är Andreas sämsta sida?
Att hon i sista minuten kan ställa in en träff.

Vad är det bästa med Andrea?
Att hon är sååå lättsam och okomplicerad. Det är skönt att umgås med såna personer, jag behöver Andrea i mitt liv!

Balen 2012

Vad gör Andrea irriterad?
Tröga personer. Och personer som mår dåligt (klagar och är negativa). 

Berätta något om Andrea som du inte tror någon annan vet.
Jag vet mycket om Andrea som ingen annan vet, men enligt Andrea får inget av det vara med här haha.

Stockholm 2013 / En middag 2015

Kommentar från Andrea: Detta var ju så kul att läsa! Ska helt klart tänka på att inte ställa in en träff i sista sekund något mer, visste inte det var så illa haha. Annars så var nog det bästa de 5 orden om mig. Att få höra att någon i sin omgivning uppfattar en som en lycklig människa är ju helt underbart! Jag är ju verkligen en lycklig människa så det är ju skönt att det kan smitta av sig. Sen att Matilda skriver att jag är någon hon behöver i sitt liv är väldigt fint sagt och det känns skönt, för jag behöver ju Matilda i mitt liv <3

Födelsedagskram 2015

Gillar

Kommentarer