Mitt 2016 september-december

Pictures

September

Vi drog till Marbella en omgång till!

Vi var där exakt samma dagar förra året och det var lika bra i år, knappt några turister kvar. Vi hade 32 grader varje dag, till och med varmare i september än i juli?! Det blev lite party på Mosh, Pangea och Olivia Valere, men mest goda middagar och slappedagar!

Var iväg på en mysig ridtur med mor och svärmor.

Jag har faktiskt ridit i några år men det var längesen, så det var mysigt att vara nära hästarna igen.

September bjöd ändå på helt ok väder, men detta var nog sista gången man åt på uteservering. Den var riktigt trevlig dock, bubbel, rosé och räkmacka med mamma och hennes bästisar.

Oktober

Anordnade ett (två) lopp med syfte för att samla in pengar till Barncancerfonden, över 150st anmälda och 11.300 kr insamlade! <3 Nästa gång ska jag vara ute i god tid så att fler kan vara med!

Det var så kul att träffa alla som var med, släkt, vänner, bloggläsare och okända som hade sett/hört om loppet. Det var alla åldrar också, den yngsta vara bara några veckor gammal och låg i vagn och den äldsta var över 80år. Här är jag med min farfar <3

Jag är tyvärr inte mycket för att fika, men i oktober blev det en hel del. Det är ju faktiskt mysigt att bara sitta och tjöta nere på stan med en varm oboy eller te. Och några bakelser.

Åkte upp till Stockholm för lite bästismys. Perfekta höstvädret en dag så då passade vi på att ta en promenad runt Djurgården.

Passade på att träffa Hunkemöller crew för ett möte. Snodde halva butiken med mig hem också hehe, dom har ju så snygga underkläder och då blir Denkan glad.

November

Vi åkte en långweekend till Prag och jag blev smått förälskad i staden! Jag hade varit där innan när jag var 14år, men kom inte ihåg att det var så mysigt.

Vi hade verkligen tur med vädret som man brukar säga, strålande solsken i 4 dagar. Vi passade på att åka lite häst och vagn, så mysigt men vi skrattade så mycket för att hästen bajsade och han föraren fångade upp det i en påse haha.

November bjöd också på några mysiga fikastunder.

Och gooooda frukostar!

Vi var på invigning av nya Thai Corner, vi var de enda som var inbjudna som stammisgäster haha!

December

Vi åkte till underbara Dubai!

Då kunde bland annat slapp måndagsmiddag se ut såhär vid Burj Al Arab.

Och fredagens morgonjuice se ut såhär i Burj Khalifa.

Jag knåpade ihop en liten överraskningsmiddag för Denkan för familj och vänner <3

Snöade in på Gucci i år så fick bli en till. Detta är perfekta vardagsväskan!

Sen var det jul och allt mysigt som hör till det!

Och vi avslutade året på bästa sätt i Sälen.

Gillar

Kommentarer