Mitt 2017: April - juni

Pictures

Det började bli vår och vi var ute på många kvällspromenader längs havet. Längtar till april månad, det har verkligen sin charm när vårkänslorna börjar komma!

Jag och pappa åkte till Berlin och det första vi gjorde när vi landade var att äta curry wurst. Berlin bjöd på underbart vårväder när vi var där så en lunch ute i solen var givet.

Vi sprang Berlin halvmarathon som var en skön runda att springa. Bara asfalt och inga backar, bara en rundtur i Berlin helt enkelt. Efteråt blev det några öl och bananer, aldrig smakat så gott haha.

Franzi mötte upp oss för pizza och drinkar en kväll, det blev massa prat och skratt.

Min lillebror fyllde år och det skulle firas ordentligt! Jag och kuss matchade omedvetet haha.

Sen blev det äntligen uteserveringspremiär hemma i Helsingborg också. Kallt när solen gick över huskanten, men så länge det varade var det härligt.

Det blev även en ridtur på islandshästar ute i Kullaberg!

Det vankades födelsedagsbrunch i Köpenhamn. En väldigt gullig brunch dessutom! Jag tror faktiskt att jag lyckades äta av allt haha.

På kvällen blev det en brak-utgång och jag var hemma i Helsingborg kl 09 på morgonen.

I slutet av månaden åkte jag upp till Stockholm och mötte upp Emma och Clara. Vi tillsammans med Nicole hade en riktigt rolig helg framför oss!

Vi hann med middagar, fest och... ja fest. Det var en riktigt rolig tjejhelg helt enkelt!

Vi var till och med på dagsfest på Mister French! Det var ju ändå Valborg, så man får ju ställa upp och hoppa i sitt party-mode - jobbigt liksom! Det är bra med dagsfester när man har tjejhelg, det bästa man kan göra är ju att ta en återställare så fort som möjligt.. ;-)

MAJ

Jag flög till Amsterdam med Hunkemöller, drack drinkar och hade det lite gött.

Det började äntligen lukta, kännas och se ut som sommar. Det man inte visste var att maj typ blev årets sommarmånad, och det var ju inte så att man kunde ligga på stranden. Man kunde iallafall sitta i trädgården och dricka bubbel och äta jordgubbar en hel del kvällar.

För att försöka krydda på sommarkänslan ännu mer så åkte jag, mamma och hennes vännina Karin till Palma. Vi åt gott, drack mycket bubbel och sangria, utforskade Palma lite mer men mest blev det bara lata och underbara dagar vid hotellet.

Ett exempel på hur en lunch kunde se ut! Ring mig om ni hittar något fel.

Jag tänkte att jag inte skulle träna något alls utan bara vara, men träningen är ju något som piggar upp mig och får mig att må extra bra! Så varför skippa det på semestern? Det blev kvicka morgonpromenader.

Maj är verkligen en riktigt härlig månad på det viset att det är då man tar varje tillfälle som ges till att äta ute och man har både vår- och försommarkänslor i hela kroppen! Och, det börjar drickas rosé!

JUNI

Min älskade lillebror tog studenten och det firades med buller och bong såklart! En helt underbar morgon, dag, kväll och natt! Kändes lite som jag själv tog studenten igen.

Det här med att snappa upp varje fin sommardag vi har i Sverige! Pizza, läsk och kortspel på stranden till solnedgången. Och verkligen bara tills solen gått ner, sen känns det som oktober månad igen haha.

En vända till Köpenhamn för shopping och glass! Kommer ihåg att det var sjukt varmt denna dagen vi var där, vi satt ute i solen på en restaurang och var tvungna att flytta pga solen brände. Typiskt svenskar, först gnäller man att det aldrig är varmt sen när det väl är varmt är det FÖR varmt.

Min familj med vänner fick till ett riktigt mysigt midsommarfirande! Vi satt ute i ett litet skyl som var fint pyntat och regnet ÖSTE ner utanför, och bordet innehöll dessa godsaker, en mysig midsommar helt enkelt!

Efter midsommar åkte jag ner till Marbella och mötte upp Denkan & co! <3

Marbella visade sig som vanligt från sin bästa sida så det var bara att njuta och glida med i dagarna. Ett bra avslut på juni.

Resterande månader kommer i andra inlägg!

Gillar

Kommentarer