Mitt 2017: Januari - Mars

Pictures

JANUARI

Vaknade upp till denna magiska himmel i Sälen första dagen på 2017.

Vi hade några härliga dagar kvar så vi utnyttjade de till max med att åka upp och ner i backarna hela dagarna, åka ut med scootern, dricka mycket varm oboy, leva i våra underställ, ha mysiga middagar hemma och så var vi på spa:et varje kväll.

Det blev mycket träning i januari! Jag hade massa roliga små mål jag ville klara vilket gjorde det extra kul att gå till gymmet.

Jag och mammsen mös till det med spa <3

Var i Köpenhamn med denna donnan och Clara. Vi åt god frukost, drack bubbel, shoppade och våra munnar gick bara i ett som vanligt.

FEBRUARI

Vi levde typ i myskläder i början av månaden. Vi hade typ snö och regn varje dag, då pallar man inte precis klä upp sig. Trivs dock i mjukis så det gjorde inte ont någonstans att gå klädd så ;-)

Var på en mysig alla hjärtans dag-brunch!

Fortsatte träna mycket, ofta ihop med Denkan vilket är extra kul.

Jag levde i princip på acai- och smoothie bowls som jag gärna gjorde själv hemma. Ibland kunde jag äta det till både frukost och kvällsmat, och tyckte dessutom jag var bäst på att göra det. Men kolla bara, ser ganska god ut? Måste börja med det igen.

Det blev nog inga partykvällar, men det blev några mysiga middagar!

MARS

Passande nog med ett ganska ruggig månad som mars så var jag lite besatt av ingefära, jag gjorde både ingefärajuicer och starka shots. Önskar jag orkade göra det nu också, men nu köper vi färdiga flaskor som vi har i kylen. Bekvämt, men sen vet man ju inte exakt vad de innehåller.

Var i en sväng i Köpenhamn och hade tydligen superkul när jag drack varm oboy med massa grädde! Härligt.

Mamma fyllde år och hade champagne-brunch. Måste vara min favorit-tillställning! Champagne och brunch ihop liksom, blir inte bättre än så tror jag.

Mer firande för mammi!

Vi hade det väldigt städat i vår WIC som vi hade i förra lägenheten ser det ut som! Är det något jag saknar från den lägenheten är det just att vi hade ett helt rum tillägnat kläder, väskor och skor.

Det blev en hel del outfitposts! Saknar det här i bloggen faktiskt, men under vinterhalvåret är det verkligen tröttsamt att ta outfitbilder då det blir mörkt väldigt tidigt + att jag glömmer bort det. Jag glömmer och pallar inte är väl egentligen orsaken haha.

Resten av månaderna kommer i andra inlägg!

Gillar

Kommentarer

wilmalouises
wilmalouises,
Vilka fina bilder!=) Blir så himla sugen på att dra ut i backen på direkt
nouw.com/wilmalouises
Malinholm
Malinholm,
sååå fina bilder!!
nouw.com/malinholm