Mitt 2017: Juli-September

Pictures

JULI

Juli och jag var fortfarande i Marbella och njöt varje dag.

Många mysiga middagar som sträckte sig långt in på natten.

Det blev några smarriga mojitos på Café Flore.

Vi låg faktiskt inte på latsidan! Det blev både många morgonpromenader, joggingturer samt padel!

Det blev även lite party såklart!

När vi var i Marbella så hade vi hittat en lägenhet vi blev sugna på, men vi tänkte att den säkert skulle bli såld innan vi kom hem så vi tänkte inte mer på det. Sen när vi var hemma råkade vi scrolla förbi den igen på hemnet och bokade in en visning, vi tog med våra mammor på visningen och en timme efter samt några vändor på budgivningen skrev vi kontrakt. Kul!

Vad är en sommar utan massa sommarfester med vänner och familj? Det blev självklart en hel del sådana! Och jag klippte av mitt hår :-)

AUGUSTI

Gästspelade på Sophies möhippa!

Härliga morgonpromenader i denna miljön!

Vi alla älskar ju sommarkvällar och bara sitta och äta och dricka gott, tyvärr blev det inte alltför många sånna utomhus - men det blev desto fler inomhus istället!

Jag fyllde år och Denkan hade förberett massa överraskningar uppe i Göteborg <3

Det blev även lite födelsedagsfirande med familj och vänner såklart! Tog tyvärr typ inga bilder under kvällen så får bli denna.

När alla gäster kom så blev det såklart bubbel och till det hade vi gjort dessa små goda chipsen med löja! Måste göra dom snarast, så enkelt och gott!

SEPTEMBER

Johanna bjöd ut mig på en partykväll för att jag skulle få fira min födelsedag ännu mer, så min födelsedagsvecka blev till 2 veckor! I like haha. Nicole mötte även upp oss senare på kvällen.

Vi passade på att äta de sista frukostarna utomhus i solen.

Renoveringen satte igång! Det var ju SÅ kul, inte för att jag och Denkan gjorde något då vi hade hantverkare, men att bestämma allt, handla allt osv var verkligen sjukt kul. Längtar redan till nästa! Ni hittar bilder/inlägg från renoveringen HÄR (måste uppdatera den kategorin med nya inlägg!).

Septembermånad innehåll mycket lata kvällar i soffan framför teven, väldigt skönt.

Som sagt, laaaata kvällar och massa mys.

Sommarmiddagarna byttes till slut ut mot middagar i mörkret med ljus och filtar.

Gillar

Kommentarer