Mitt 2017: Oktober-December

Pictures

Oktober

Sista månaden med kavaj och sommarbyxor innan det blev höst på riktigt, känns ändå helt okej att man kunde gå klädd såhär enda in i oktober eller?

Renoveringen var i full gång i lägenheten! Vi var där nästan varje dag och kikade, ibland kändes det som att det inte hade hänt något och ibland hade det blivit stora förändringar. Ett roligt projekt iallafall, längtar redan tills nästa!

En dag jag kommer ihåg väl fortfarande, sista uteserveringsdagen för året skålades bort med mamma och pappa. Vi möttes upp vid lunch och hade sen lite av en barrunda tills det blev kväll haha, meeega mys <3

Vi bodde hos Denkans föräldrar och det blev många mysiga frukostar!

Jag, mamma, Anna och Lotta hade en riktig tjejkväll med bubbel och tapas-middag hos mig (premiärmiddagen i nya lyan!), Lena PH konsert och sen drinkar.

Blev en hel del hot yoga pass.

November

Vi hade flyttat in i lägenheten och då började jakten på inredning i alla möjliga butiker. Herregud, lättare sagt än gjort. Vi hade ett mål iallafall: inte köpa något från Ikea, och det har vi klarat haha.

Vi checkade in en natt på hotell. Vardagslyx är viktigt.

Var på lakritsprovning som var väldigt trevligt! Detta året måste jag verkligen gå på champagneprovning, velat det i flera år nu.

Många ost-och bubbelkvällar som vanligt!

DECEMBER

Årets mysmånad var äntligen här! Det blev mycket häng på fik och bistros.

Vi åkte till Berlin och hade ett par riktigt bra dagar! Det var kallt, men solen sken.

Berlin var fyllt med julmarknader, ljusslingor och pynt men utan någon julstress så det var verkligen behagligt att strosa runt. Det blev crepes och bratwursts i matstånd, shopping, umgicks med våra tyska vänner och så åt vi goda middagar. Vi njöt av Berlin helt enkelt!

När vi kom hem var det full fokus på jul med glöggkvällar och midaggar.

Även julbord! Här med våra familjer.

Sen kom julafton, känns alltid som ett litet anitklimax för det är ändå något man "längtat" efter. Mycket handlar ju om just julafton någon vecka innan, man planerar, handlar osv. Längtar redan till nästa år!

Juldagen susade även den förbi!

​Sen var 2017 sista dag här och man kan ju inte låta bli att titta tillbaka på året som varit, reflektera och ta in allt. Njuta av alla underbara minnen man har med sig! 2017 var bra och jag är tacksam för allt det året gav mig, men 2018 hoppas jag blir mycket bättre! 

Gillar

Kommentarer